Λεβέντης Έλληνας, πάντα υπέρ πατρίδος: Ο Μίλτος Τεντόγλου ορκίστηκε αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό

Στην ορκωμοσία των έφεδρων εν ενεργεία αξιωματικών ολυμπιονικών, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Η τελετή απονομής

Ανάμεσα στους αθλητές που ορκίστηκαν ήταν ο ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου του άλματος εις μήκος, η Σοφία Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα, ο αρχηγός της Εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης.

Στην τελετή, η οποία έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

«Οι Ολυμπιονίκες μας είναι πηγή έμπνευσης, με τις επιδόσεις τους και το ταλέντο τους», έγραψε ο Νίκος Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τιμάμε σήμερα τους Ολυμπιονίκες μας που ορκίσθηκαν Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ως πηγή έμπνευσης, με τις επιδόσεις τους και το ταλέντο τους. Οι διακρίσεις τις οποίες έχουν πετύχει αντικατοπτρίζουν αφοσίωση και διαρκή προσπάθεια και αποτελούν πρότυπο για το κοινωνικό σύνολο.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»