«Έσκασαν» τα ευχάριστα: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Σε πελάγη ευτυχίας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, όταν η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε dinner σε χώρο όπου ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως

Εξασφαλίσαμε τα πρώτα στιγμιότυπα.

Όπως θα δεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά. Φανερά χαρούμενη και ευδιάθετη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στους δημοσιογράφους και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» από τα site ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη.

Χαρακτηριστικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως επειδή είναι έτσι σαν άνθρωπος, δε θέλει να πει ψέματα και να κρύψει το ευτυχές γεγονός. Παραδέχτηκε λοιπόν ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ούτε το φύλο αλλά ούτε τον μήνα στον οποίο βρίσκεται. Αποκάλυψε όμως ότι όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μαζί με τον σύζυγό της.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ