Έχετε κάποια από τις Παρακάτω Συλλογές; Αν ναι, δείτε πως Μπορείτε να Πλουτίσετε από αυτές!

Έχετε μήπως πράγματα συλλεκτικής αξίας στην αποθήκη σας και δε το γνωρίζετε; Σας παρουσιάζουμε 5 συλλογές που αξίζουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε! 

1. Τουβλάκια LEGO

Υπάρχουν κάποιοι φανατικοί συλλέκτες με τουβλάκια LEGO, που ίσως να ψάχνουν μερικά χαμένα μέρη από τη συλλογή τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BrickLink.com, συγκεκριμένα κομμάτια μπορούν να κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Για παράδειγμα, αυτό το κόκκινο κράνος Darth Vader πουλήθηκε μεταξύ 325 και 400 δολαρίων τους τελευταίους 6 μήνες. Μία κόκκινη κεραία πωλείται για 209 δολάρια.

Ella’s #lego #typography PART TWO #feelbetter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Amber Haynes (@redlovesgreen) στις

2. Λούτρινα αρκουδάκια μινιατούρες

Ένα λούτρινο αρκουδάκι Steiff μινιατούρα πρόσφατα πωλήθηκε στο eBay για 350 δολάρια, αν και έχει ύψος μόλις 10 εκατοστά! Ένα άλλο πωλείται για 600 δολάρια! Αυτά τα λούτρινα αρκουδάκια είναι κατασκευασμένα από μοχαίρ και είναι γνωστά για την αντοχή τους στο χρόνο. Η γερμανική εταιρεία ξεκίνησε την κατασκευή λούτρινων παιχνιδιών το 1880, αλλά το πρώτο αρκουδάκι κατασκευάστηκε μόλις το 1902. Τα αρκουδάκια έγιναν ευρέως δημοφιλή, χάρη στον Αμερικανό Πρόεδρο Θίοντορ Ρούζβελτ, που απέκτησε το παρατσούκλι «Teddy» μετά ένα ταξίδι με κυνήγι. 

3. Παλιές βιντεοκασέτες

Με τη χρήση του Διαδικτύου και της ψηφιακής εποχής, οι βιντεοκασέτες πέρασαν στην ιστορία. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα ζήτηση για κάποιες συγκεκριμένες ταινίες σε μορφή βιντεοκασέτας.

Το 2011, ένα αντίγραφο της βιντεοκασέτας «Tales From the Quadead Zone» πωλήθηκε για 700 δολάρια στο eBay. Σήμερα, η ίδια ταινία θα μπορούσε να αξίζει 2.000 δολάρια. Έτσι, αν έχετε παράξενες βιντεοκασέτες σε κάποιο κουτί στο υπόγειό σας ή στην αποθήκη σας, ίσως ήρθε η ώρα να τις ξεσκονίσετε!

4. Στολίδια

Στην Αμερική αγαπούν την ταινία «Τα Χριστούγεννα του τρελού θηριοτροφείου», που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν στολίδια – αντίγραφα του τρέιλερ του ξαδέρφου Eddie, που κυκλοφόρησε η εταιρεία Hallmark το 2009. Στο eBay, άλλοι πωλητές πουλάνε αυτά τα στολίδια για 450 δολάρια!

Anyone else in the spirit? #christmasvacation #cousineddie #merrychristmasclark #therestheheart #theblessing Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 92.9 The X (@929thex) στις

5. Σύγχρονα έπιπλα του περασμένου αιώνα

Ήρθε η ώρα να πάτε για επίσκεψη στη γιαγιά σας. Οι συλλέκτες ψάχνουν για αυθεντικά έπιπλα που φτιάχτηκαν τη δεκαετία του 1950, 1960 και 1970. Αυτή η πολυθρόνα που σχεδιάστηκε το 1970 πωλήθηκε πέρυσι για 5.625 δολάρια και αυτό το γραφείο σχεδιάστηκε το 1969 και πωλήθηκε για 183.750 δολάρια!

Credit: SimpleMost

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta