Τι Αποκαλύπτουν τα Δακτυλικά Αποτυπώματα Σας για τον Εαυτό Σας

Υπάρχει μια επιστημονική μελέτη των δακτυλικών αποτυπωμάτων, που αποκαλείται μελέτη των δερματογλυφικών, και μας βοηθάει να κατανοήσουμε πως τα σχέδια των δακτυλικών μας αποτυπωμάτων σχετίζονται με την προσωπικότητα και τα πρότυπα συμπεριφοράς.

Ενθουσιαστήκαμε με αυτή την επιστήμη και θέλαμε να μάθετε και εσείς κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας, και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

Βρόχοι

Οι βρόχοι είναι το πιο κοινό πρότυπο δακτυλικών αποτυπωμάτων για τους Ευρωπαίους. Αντιπροσωπεύει ήρεμες και ισορροπημένες προσωπικότητες. Άτομα με τέτοια δακτυλικά αποτυπώματα συνήθως είναι συμπονετικά και προσπαθούν να βοηθούν άλλους. Επίσης, κάνουν γρήγορα φίλους. Ενώ είναι επιμελείς και υπεύθυνοι, σπάνια παίρνουν πρωτοβουλίες.

Η κύρια πηγή πληροφορίας και αισθημάτων για αυτού του είδους άτομα είναι η αλληλεπίδραση με άλλους.

Είναι συναισθηματικά προβλεπόμενοι και ανοιχτόκαρδοι και συνήθως έχουν καλή ή εξαιρετική υγεία, αν και μπορεί να αρρωσταίνουν γρήγορα, όπως τα παιδιά. Ο χαρακτήρας ενός ατόμου με πρότυπο βρόχου είναι αισιόδοξος, κατά κύριο λόγο. Μισούν την ανιαρή δουλειά, που δεν βρίσκουν κανένα ενδιαφέρον. Αν έχετε βρόχους σε όλα τα δάχτυλα, τότε έχετε δυνατή φαντασία και είστε ονειροπόλος.

Καμπύλες

Άτομα με αυτό το πρότυπο είναι δραστήρια και γεμάτα με αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να δείτε την αυτοπεποίθησή τους παντού – στην στάση του σώματος, στο περπάτημα, στη συμπεριφορά και τις κινήσεις τους. Μερικές φορές βάζουν όρια με το πείσμα τους. Σχεδόν ποτέ δεν μπορείτε να αλλάξετε τη γνώμη τους για κάτι και να παραδεχτούν το σφάλμα τους, και όποια απόφαση παίρνουν είναι οριστική. Κυριαρχεί η απόλυτη σκέψη γι’ αυτούς. Τέτοια άτομα συνήθως δυσκολεύονται στην αλλαγή περιβάλλοντος και να ακούνε τη γνώμη των άλλων. Μαζεύουν εντυπώσεις κυρίως από πρακτικές δραστηριότητες, αν και προτιμούν να χρησιμοποιούν άλλα άτομα για να φτάσουν τους στόχους τους.

Ο χαρακτήρας ενός ατόμου με καμπύλες είναι ευέξαπτος. Εκτιμούν τις τέχνες και τη μουσική, και έχουν εκφραστική ή και καλλιτεχνική γλώσσα του σώματος.

Πρέπει να απασχολούνται με κάτι σε δύσκολες στιγμές. Μιλάνε με ειλικρίνεια και ωμότητα, αλλά είναι εξαιρετικά πιστοί και ποτέ δεν θα εγκαταλείψουν τους φίλους τους.

Στρόβιλοι

Άτομα με πρότυπα στρόβιλους είναι οξύθυμα, αλλά δεν κρατάνε μνησικακία. Διαθέτουν έμφυτα ταλέντα, καταπιάνονται γρήγορα με κάτι νέο, και είναι σε ετοιμότητα να αναλύσουν το περιβάλλον τους. Συνήθως καταπιάνονται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα και τα παρατάνε στη μέση, όταν χάνουν το ενδιαφέρον τους. Τέτοια άτομα συνήθως έχουν ευέξαπτη και ασταθή προσωπικότητα, και είναι απρόβλεπτα και τείνουν να κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα και σκέψεις. Τείνουν να αναζητούν παρηγοριά και αυτοσυγκέντρωση. Συνήθως είναι ανικανοποίητοι με τον εαυτό τους και αμφιβάλλουν για τα πάντα και τους πάντες.

Η προσωπικότητά τους είναι ψύχραιμη. Η ομιλία ενός τέτοιου ατόμου είναι μάλλον ανέκφραστη, ήσυχη και λιγάκι αργή. Αν το άτομο έχει στρόβιλους και στους δύο δείκτες, είναι γεννημένοι σκεπτικιστές. Τους αρέσει ο προγραμματισμός, οι νομικές σπουδές και η έρευνα.

Άτομα με στρόβιλους στα δακτυλικά αποτυπώματα έχουν πολύπλευρη και περίπλοκη προσωπικότητα, και μερικές φορές δεν γνωρίζουν για το τι είναι ικανοί να κάνουν.

Εσείς τι είδους δακτυλικά αποτυπώματα έχετε; Σας αντιπροσωπεύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας! 

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta