«Υπоφέρει, είναι πоλύ σοβαρó»: Παγκóσμια αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, η οuλή στο κεφάλı & η μυστnριώδης νóσος

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και μητέρα τριών παιδιών, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου όπου υπεβλήθη σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, όπως έγινε γνωστό.

Η μελλοντική βασίλισσα θα επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι της στο Γουίνδσορ όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή της έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, ανέφερε το Παλάτι του Κένσινγκτον. Μάλιστα, η ανάρρωσή της θα διαρκέσει πολύ αφού η Κέιτ θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Να σημειώσουμε εδώ ότι φέτος, το καθολικό Πάσχα πέφτει την Κυριακή 31 Μαρτίου ενώ το ορθόδοξο Πάσχα την Κυριακή 5 Μαΐου.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα της υγείας της, αλλά σαφώς πρόκειται για κάτι σοβαρό αφού θα νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες και θα χρειαστεί έως και τρεις μήνες ανάρρωσης.






Αυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν κάτι που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα της υγείας της ήταν γνωστό στις τελευταίες εμφανίσεις της.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων στο Σάντριχαμ όπου όλη η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε την πρωινή λειτουργία.

Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση της Κέιτ για το 2023, η οποία θα μείνει στην απομόνωση τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, γιόρτασε τα γενέθλιά της μια εβδομάδα νωρίτερα, με τους επίσημους λογαριασμούς της μοναρχίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μοιράζονται μια νέα φωτογραφία από τα παρασκήνια της πριγκίπισσας στη στέψη του βασιλιά.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε