YouTube: Απαλλαγή από τις διαφημίσεις με μηνιαία συνδρομή

Το YouTube σχεδιάζει φέτος να μπει στη νέα εποχή και τα σχέδια αυτά παίρνουν σάρκα και οστά. Μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει την πρόσβαση στο YouTube χωρίς διαφημίσεις με ένα μηνιαίο αντίτιμο περίπου 10 δολάρια.

Σύμφωνα με επιστολή που ξεκίνησε να στέλνει το YouTube προς τους δημιουργούς δημοφιλών καναλιών, η νέα υπηρεσία, η οποία δεν αναφέρεται με το όνομά της, θα έρθει σύντομα. Όπως επισημαίνει το The Verge θα προσφέρει πολλά περισσότερα εκτός από ad-free περιεχόμενο.

Θα δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης videos offline ενώ οι δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να βάζουν τα videos τους πίσω από ένα «paywall» έτσι ώστε μόνο όσοι είναι συνδρομητές να μπορούν να τα παρακολουθούν. Κάποιες ειδικές κατηγορίες περιεχομένου όπως μουσική και υλικό για παιδιά, μπορεί να έχουν πιο χαμηλή τιμή.

Η Google προσφέρει έναν νέο τρόπο να βγάλουν χρήματα όσοι έχουν μεγάλα κανάλια, το YouTube θα συνεχίζει να παίρνει το 45% των διαφημίσεων αλλά θα προσφέρει ένα μερίδιο από τα χρήματα της συνδρομής, συγκεκριμένα οι συνεργάτες του θα παίρνουν το 55%.

(via)

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε