Ξεχάστε τα ιπτάμενα αυτοκίνητα και τα hoverboards. Το ιαπωνικό ηλεκτροκίνητο ελικόπτερο είναι το μέλλον!

Έχει φτάσει το 2015 και ακόμα να δούμε ένα hoverboard να βγαίνει στην αγορά. Δύσκολα μπορώ να κρύψω την δυσαρέσκειά μου για αυτό.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά για κάτι καινοτόμο στις μετακινήσεις και η Ιαπωνία για άλλη μια φορά καταφέρνει να μας εκπλήσσει με τα δημιουργήματά της.

Το Hirobo BIT, όπως ονομάζεται, είναι ένα μονοθέσιο ηλεκτροκίνητο ελικόπτερο που θα μπορούσε να φέρει την επανάσταση στις μετακινήσεις. Τι το κάνει τόσο καινοτόμο; Ποιός άλλος στη γειτονιά σας μπορεί να πει ότι έχει οδηγήσει ένα μονοθέσιο ελικόπτερο;

Όχι αλήθεια, αυτό το όχημα των $240,000 θα μπορούσε εύκολα να σας μεταφέρει σε πολυσύχναστες πόλεις όπως το Τόκυο, η Νέα Υόρκη, ακόμα και στο Δελχί! Είναι τόσο μικρό που θα μπορούσατε να το προσγειώσετε εύκολα στην αυλή σας ή μπροστά από το σπίτι σας. Χωράει ακόμα και σε μία θέση για πάρκινγκ.

Για να πετάξετε αυτό το απίστευτο μηχάνημα, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση με το joystick. Προφανώς, είναι λίγο πιο πολύπλοκο, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε.

Αρχικά είχε σχεδιαστεί να βγει το 2020 στην αγορά, αλλά άμα πάνε όλα καλά για την εταιρεία, μπορεί να το δούμε και από του χρόνου να κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Credit: damn.com

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε