Βίντεο σοκ από το Ισραήλ: Απόκρουση ρουκετών μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ – «Τρέξτε, τρέξτε»

Σοκάρει το βίντεο με την απόκρουση δύο ρουκετών μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Ισραήλ. Τα μέλη της αποστολής χρειάστηκαν κράνη και γιλέκα στο εμπόλεμο Ασκελόν. Οι συγκρούσεις μαίνονται για τρίτη ημέρα στην περιοχή.

Ώρες αγωνίας για το συνεργείο της ΕΡΤ

Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων έγινε μία επίθεση από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας με ρουκέτες και αμέσως ενεργοποιήθηκε το αντιαεροπορικό σύστημα των Ισραηλινών.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ανέφερε: «Είδαμε να γίνεται απόκρουση δύο ρουκετών στον ουρανό. Ακολούθησαν πολύ ισχυρές εκρήξεις και τώρα έχουμε νέους βομβαρδισμούς από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας. Ήταν τρομακτικό. Τα κτίρια “σβήστηκαν” εδώ. Εδώ έγινε η εξουδετέρωση αυτών των ρουκετών που ήρθαν από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας».

Προς το τέλος του βίντεο ακούγονται οι φωνές από το συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης. «Τρέξτε, τρέξτε, τρέξτε γρήγορα», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφους, ενώ ακούγονται σειρήνες και ο εικονολήπτης εξηγεί ότι δεν έχει χρόνο να βάλει γιλέκο, ενώ η κάμερα γράφει.

Την ίδια ώρα, η Χαμάς απειλεί να εκτελέσει Ισραηλινούς αιχμαλώτους αν συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί στη Γάζα.

«Οποιαδήποτε στοχοποίηση αθώων πολιτών χωρίς προειδοποίηση θα αντιμετωπιστεί με λύπη με την εκτέλεση ενός από τους αιχμαλώτους που έχουμε υπό την επιτήρησή μας και θα αναγκαστούμε να μεταδώσουμε αυτή την εκτέλεση», δήλωσε ο Αμπού Ομπέιντα, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Κασάμ, το στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς.

«Λυπούμαστε για την απόφαση αυτή, αλλά θεωρούμε τον σιωνιστικό εχθρό και την ηγεσία του υπεύθυνο γι’ αυτό», είπε επίσης ο Ομπέιντα.

Δείτε το video






Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε