Τραγική εξέλιξη για την Σάνεν Ντόχερτι: Χαρίζει όλα της τα πράγματα, προετοιμάζεται για τον θάνατο της

Η Σάνεν Ντόχερτι ανοίχτηκε για την κατάσταση της υγείας της και τη διαδικασία που ακολουθεί σε περίπτωση που δεν έχει αίσια κατάληξη.

Την ώρα που η Σάνεν Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο, συγκεντρώνει τα προσωπικά της αντικείμενα για να τα πουλήσει ή να τα χαρίσει προετοιμάζοντας το θάνατό της.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε είπε πως θέλει σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή να διευκολύνει τη ζωή της μητέρας της και να μην έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες πράγματα.

«Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μητέρα μου, το ξέρω ότι θα είναι σκληρό για εκείνη αν πεθάνω πρώτη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα».

«Αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το σωστό και ότι θα σου δώσει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Γιατί βοηθάς τους ανθρώπους που αφήνεις πίσω σου να κάνουν πιο εύκολα τη μετάβαση».

«Δεν τα απολαμβάνω ούτε εγώ ούτε άλλοι οπότε τελικά τα χρειάζομαι; Χρειάζομαι τρία τραπέζια τραπεζαρίας; Η απάντηση είναι όχι, στην πραγματικότητα κανένας μας δεν χρειάζεται όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε και όλους θα μας βοηθούσε ένα ξεκαθάρισμα, αντί να γίνουμε συλλέκτες κάτι που έγινα εγώ με όλα αυτά τα έπιπλα», παραδέχτηκε και αποκάλυψε ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα πάει ένα ταξίδι με την μαμά της «σε μέρη που πάντα ήθελε να πάει».

«Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν μου φέρνουν μεγάλη χαρά. Χτίζω διαφορετικό είδος αναμνήσεων, αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάω».


Related posts

Ανατροπή, δεν έχει σχέση με κοπέλα το Nemo: «Δεν είμαι ζευγάρι με αυτό», λέει η ξανθιά καλλονή

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί