«Τούμπα» μεγατόνων από Τουρκάλα δημοσιογράφο: Το 2022 έλεγε «μην πάτε στα ελληνικά νησιά» και φέτος έβγαλε selfie με τον Μητσοτάκη

Μια δημοσιογράφος το 2022, καλούσε τους συμπατριώτες της να μην πάνε στα ελληνικά νησιά για διακοπές, φέτος ζήτησε και έβγαλε selfie με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση της

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της διήμερης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Η Χαντέ Φιράτ, όπως είναι το όνομα της τουρκάλας δημοσιογράφου, ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε και στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Hurriyet, στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Μου είπε ότι δεν θα βγάλουμε selfie. Εγώ του είπα ότι θα βγάλουμε οπωσδήποτε μια φωτογραφία. Τι μου είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο Ερντογάν;».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της

Οι δηλώσεις της το 2022 και η προτροπή στους συμπατριώτες της να μην πάνε για διακοπές στην Ελλάδα
Έναν χρόνο νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2022, η δημοσιογράφος από την Τουρκία καλούσε μέσα από τη συχνότητα του CNN Turk τους συμπατριώτες της να μην πάνε για διακοπές στην Ελλάδα αναπαράγοντας την τουρκική προπαγάνδα περί «στρατιωτικοποιημένων»

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατιωτικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Έλληνες. Κάνουμε έκκληση!» έλεγε τότε η Φιράτ.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε