Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του Μάθιου Πέρι – Συντετρıμμένοι οι γονείς του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως Τσάντλερ στα «Φιλαράκια», απεβίωσε στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Πολλοί διάσημοι συνάδελφοί του, συμπεριλαμβανομένης της Μάγκι Γουίλερ, έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους μέσω των κοινωνικών τους δικτύων. Την μεγάλη τους θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού έχει εκφράσει επίσης η παραγωγή της σειράς Warner Bros καθώς και το NBC, το κανάλι που φιλοξένησε τη δημοφιλή για δέκα σεζόν (1994-2004).

Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μάθιου Πέρι

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε διαγνωστεί με καταθλιπτική διαταραχή. Στο σημείο του θανάτου του βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά δεν υπήρχαν παράνομα φάρμακα, σύμφωνα με τη Daily Mail η οποία επικαλείται πληροφορίες του ΤΜΖ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι του βρέθηκε επίσης ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), το οποίο συνταγογραφείται συνήθως για εμφύσημα και ή χρόνια βρογχίτιδα.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν επίσης καπνιστής και αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από το αλκοόλ και τα οπιούχα, αλλά είχε ισχυριστεί ότι είχε απεξαρτηθεί, λίγο πριν τον ξαφνικό του θάνατό του. Η επίσημη αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, o διάσημος ηθοποιός και παραγωγός λίγο πριν πεθάνει είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι pickleball, ένα άθλημα παρόμοιο με το τένις αλλά σε μικρότερο γήπεδο, ενώ φτάνοντας στο σπίτι έστειλε τον βοηθό του σε εξωτερικές δουλειές. Όταν ο βοηθός του επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε τον Πέρι αναίσθητο στο τζακούζι του και ειδοποίησε τις αρχές.

Σημειώνεται ότι έξι μέρες πριν τον θάνατό του, ο Μάθιου Πέρι είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο χαλαρώνει στο τζακούζι του φορώντας τα ακουστικά του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του είχε γράψει: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Είμαι ο Mattman».

Συντετριμμένοι οι γονείς του

Η οικογένεια του Μάθιου Πέρι εμφανίστηκε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου μας «Τσάντλερ», σύμφωνα με το TMZ.

Η μητέρα του Μάθιου, Σούζαν Μόρισον και ο πατέρας του, Τζον Μπένετ Πέρι ήταν συντετριμμένοι καθώς πήγαιναν στο σπίτι όπου πέθανε ο γιός τους.

Η οικογένεια του Μάθιου Πέρι έκανε αποκλειστική δήλωση στο People σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ηθοποιός έφερνε μεγάλη χαρά στον κόσμο. «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμάμε τις εκδηλώσεις αγάπης».

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε