Samsung Galaxy S6 Edge: Δεν λυγίζει, ξεφλουδίζει

Το Samsung Galaxy S6 Edge μπορεί να μην λυγίζει όπως το iPhone 6 Plus, αλλά ξεφλουδίζει… Εδώ και λιγότερο από δυο εικοσιτετράωρα έχω στα χέρια μου ένα λευκό S6 Edge για δοκιμή και παρατήρησα ότι ξεφλούδισε το χρώμα στο δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα.

Φαίνεται ότι το χρώμα δεν έχει «πιάσει» καλά πάνω στο αλουμίνιο του δαχτυλιδιού με αποτέλεσμα να «σκάσει» και μάλιστα η κατάσταση να έχει επιδεινωθεί σε σχέση με το πρώτο εικοσιτετράωρο που παρατήρησα αρχικά το πρόβλημα.

Το κινητό το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη, αλλά πραγματικά επειδή είναι ακριβό (τιμή από 899 ευρώ), πιστέψτε με το αντιμετωπίζω πολύ ευλαβικά και με προσοχή. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό όταν γίνεται τόσος λόγος από τις εταιρείες για την ποιότητα κατασκευής των κινητών και την χρήση υλικών όπως το γυαλί και το αλουμίνιο.

Ίσως να παρουσιάζεται αυτό το θέμα μόνο στο λευκό S6 Edge. Δεν το γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα στο S6 Edge που έχω για δοκιμή και ήθελα να το μοιραστώ μαζί μας γιατι μου φάνηκε περίεργο.

(via)

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε