Πέθανε μετά τη λιποαναρρόφηση: Νεκρή από το πουθενά 29χρονη παρουσιάστρια, συγκλονισμένοι οι 500.000 followers

Η Βραζιλιάνα τηλεπερσόνα και influencer, Luana Andrade, έχασε τη ζωή της, μετά από μια αποτυχημένη λιποαναρρόφηση στο γόνατό της.

Το χειρουργείο που της στοίχισε

Η 29χρονη φέρεται να είχε μεταβεί την περασμένη Δευτέρα, στο νοσοκομείο São Luiz, στο Σάο Πάολο, προκειμένου να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση στο γόνατο, που πραγματοποίησε ιδιωτικός χειρουργός και αναισθησιολόγος.

Η άτυχη κοπέλα παρουσίασε πρόβλημα στην αναπνοή και υπέστη καρδιακή ανακοπή, δύο ώρες μετά την επέμβαση, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο.

Οι χειρουργοί σταμάτησαν απότομα τη διαδικασία και πραγματοποίησαν εξετάσεις στην ασθενή, οι οποίες έδειξαν ότι είχε πάθει θρόμβωση.

Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στη ΜΕΘ, αλλά άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα, με την επίσημη αιτία θανάτου την πνευμονική εμβολή, μια ξαφνική αρτηριακή απόφραξη.

Ποια ήταν η Βραζιλιάνα τηλεπερσόνα

Η αδικοχαμένη κοπέλα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Power Couple Brasil 6», το 2022, με τον φίλο της επιχειρηματία João Hadad.

Τον Απρίλιο ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε προσληφθεί ως βοηθός σκηνής, για την εκπομπή Domingo Legal στο SBT.

Επίσης, έκανε μόντελινγκ και είχε τη δική της μάρκα ρούχων.

Η Andrade ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου συχνά αναρτούσε στιγμιότυπα γυμναστικής και ταξιδιών για τους περισσοτέρους από τους 540.000 ακολούθους της.

Πέντε ημέρες πριν από το θάνατό της, είχε ανεβάσει στιγμές της από το 2023, τις οποίες συνόδευε με τη λεζάντα «Δεν έχει καν τελειώσει ακόμα, και νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για αυτό τον χρόνο».

Όπως υπογράμμισε στο instagram ο σύντροφός της, João Hadad «είμαι διαλυμένος και ζω τον μεγαλύτερο εφιάλτη μου. Ένα κομμάτι μου χάθηκε. Με μεγάλη λύπη και πολύ πόνο στην καρδιά μου αποχαιρετώ τη Λουάνα μου, την πριγκίπισσά μου, την όμορφη… Πέρασα δύο χρόνια στο πλευρό σου και δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο ευτυχισμένος ήμουν… Χτίσαμε μια όμορφη ιστορία και ζήσαμε έντονα τα όνειρά μας. Είσαι κάτι περισσότερο από μια φίλη και θα είσαι πάντα σύντροφος ζωής, αγάπη μου».

Ο Hadad συμπεριέλαβε επίσης μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ περπατούν δίπλα στον Πύργο του Άιφελ, στο Παρίσι, της Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Νεϊμάρ, θρήνησε επίσης τον πρόωρο θάνατο της Αντράντε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας «Θλιβερή μέρα, με δύο πολύ άσχημα νέα. Πρώτα ήταν η επίθεση που υπέστησαν οι γονείς της Μπρου (Μπρούνα Μπιανκάρντι), αλλά δόξα τω Θεώ όλοι είναι ασφαλείς! Δεύτερον, ο θάνατος μιας φίλης. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια, μακάρι ο Θεός να υποδεχτεί τη Luana με ανοιχτές αγκάλες».

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε