Όλοι έχουν Smartphone, αλλά σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει αυτά τα 12 Πανέξυπνα Κόλπα. Δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε!

Τα τελευταία χρόνια, τα smartphones έχουν καταλάβει σημαντικό ρόλο στις ζωές πολλών ανθρώπων. Είτε για τον έλεγχο των δρομολογίων τρένων, τον προγραμματισμό των ραντεβού σας, τη λήψη φωτογραφιών ή την ακρόαση μουσικής και παρακολούθησης βίντεο, οι συσκευές αυτές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής.

Αλλά αν πραγματικά πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του smartphone σας εξ’ ολοκλήρου, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές και κόλπα. Ίσως βρείτε μια νέα χρήση παρακάτω, που δεν είχατε σκεφτεί…

1. Επαφή έκτακτης ανάγκης

Ρυθμίστε το τηλέφωνό σας ώστε να εμφανίζει το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού σας σαν προφύλαξη οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, αν χάσετε το τηλέφωνό σας, το άτομο που θα το βρει θα έχει έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας το επιστρέψει.

2. Ψηφιακή λίστα για ψώνια

Αντί να γράφετε μια λίστα αγορών, μπορείτε απλά να τραβήξετε μερικές γρήγορες φωτογραφίες του τι υπάρχει στο ψυγείο, στην κατάψυξη και στα ντουλάπια σας. Έτσι, θα δείτε τι έχετε και θα θυμηθείτε τι πρέπει να αγοράσετε.

3. Προστασία καλωδίου

Τυλίξτε το ελατήριο από τον παλιό σας στυλό γύρω από το τέλος του καλωδίου του φορτιστή σας, για να τον σταθεροποιήσετε. Αυτό θα το αποτρέψει από το να σπάσει.

4. Φορτίστε εν κινήσει

Οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν πλέον μια θύρα USB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν ταξιδεύετε, ειδικά όταν βρίσκεστε σε χώρα με διαφορετικές ηλεκτρικές συσκευές.

5. Κακή λήψη

Αν παρατηρήσετε ότι η λήψη σήματος είναι κακή, δοκιμάστε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία αεροπλάνου ή εκτός σύνδεσης. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, επιστρέψτε στην κανονική λειτουργία και το smartphone σας θα συνδεθεί με τον καλύτερο τρόπο.

6. Αφύπνιση

Έχετε πρόβλημα με να ξυπνάτε το πρωί; Δοκιμάστε να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι στο smartphone σας και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε ένα άδειο ποτήρι δίπλα στο κρεβάτι σας. Αυτό ενισχύει τον ήχο τόσο πολύ, ώστε ακόμη και αυτοί που κοιμούνται πιο βαριά να ξυπνήσουν.

7. Εξοικονομήστε την μπαταρία σας

Οι εφαρμογές GPS καταναλώνουν πολλή ενέργεια και μπορούν να σπαταλήσουν γρήγορα την μπαταρία σας. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε απλά να προγραμματίσετε τη διαδρομή σας, να τραβήξετε κάποια στιγμιότυπα οθόνης και στη συνέχεια, να τις χρησιμοποιήσετε, αντί να έχετε ανοιχτό το GPS σε ολόκληρο το ταξίδι.

8. Ταχύτερη φόρτιση

Η εναλλαγή του τηλεφώνου σας σε κατάσταση λειτουργίας πτήσης ή εκτός σύνδεσης, θα σας επιτρέψει να το φορτίσετε πολύ πιο γρήγορα.

9. Βάση κινητού

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο στο smartphone σας, ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια βάση. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή μια παλιά θήκη κασέτας, λειτουργεί εξίσου καλά.

10. Στο σκοτάδι

Αν έχετε συχνά προβλήματα με την εύρεση του smartphone σας στο σκοτάδι, μπορείτε απλά να βάλετε μερικά αυτοκόλλητα με λάμψη στο σκοτάδι στη θήκη ή το κάλυμμα. Μια άλλη επιλογή, είναι να καλύψετε το καλώδιο του φορτιστή με λαμπερό χρώμα.

11. Παρακολουθήστε το βήμα σας

Εάν πρέπει να στείλετε οπωσδήποτε μήνυμα ενώ περπατάτε στο δρόμο, λάβετε υπόψη το App Type N Walk. Ενεργοποιεί την μπροστινή κάμερα στο τηλέφωνό σας και εμφανίζει το μονοπάτι μπροστά σας στο φόντο της οθόνης του smartphone σας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε αν υπάρχει κίνδυνος.

12. Μυστική κρυψώνα

Τοποθετήστε ένα ή δύο χαρτονομίσματα στο κάλυμμα του smartphone σας και δεν θα μείνετε χωρίς χρήματα αν ξεχάσετε κάποια στιγμή το πορτοφόλι σας ή στη χειρότερη περίπτωση, σας κλέψουν.

Με αυτά τα κόλπα, το τηλέφωνό σας δεν θα είναι το μόνο έξυπνο πράγμα τριγύρω!

Credit: Hefty

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε