Νέα τραγωδία «πάγωσε» τους πάντες: Νεκρή 14χρονη μαθήτρια – Ύποπτος ο πατέρας της

Νεκρή εντοπίστηκε μία 14χρονη μαθήτρια που είχε απαχθεί έξω από το σπίτι της.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την δολοφονία μίας 14χρονης, η οποία απήχθη πριν από δέκα ημέρες μπροστά από το σπίτι της στα Σκόπια και βρέθηκε νεκρή χθες, Κυριακή, σε τοποθεσία έξω από την πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας.

Βασικός ύποπτος ο πατέρας της

Όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Όλιβερ Σπάσοφσκι, το κίνητρο της απαγωγής ήταν το προσωπικό όφελος, με σκοπό οι απαγωγείς να αποσπάσουν χρήματα από τη μητέρα της 14χρονης. Ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να ενημέρωσε τους απαγωγείς για τις κινήσεις της.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ ο δολοφόνος διέφυγε αρχικά στη Σερβία και από εκεί στη Βουλγαρία, όπου και αναζητείται.

Ο πατέρας της 14χρονης Βάνια Γκιόρτσεφσκα αρνείται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή της κόρης του.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο “εγκέφαλος” της απαγωγής σκότωσε την 14χρονη με όπλο, φοβούμενος ότι θα μπορούσε να συλληφθεί από την αστυνομία που είχε ξεκινήσει έρευνα για την απαγωγή.

Η μητέρα της 14χρονης είχε πωλήσει πρόσφατα ένα διαμέρισμα που είχε και φέρεται να διέθετε ένα χρηματικό ποσό.

“Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι τόσο εγώ, όσο και η αστυνομία θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό το άτομο ή μάλλον αυτό το τέρας, του οποίου τα ίχνη παρακολουθούμε, να φθάσει το συντομότερο δυνατό στη χώρα μας και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Η 14χρονη είχε απαχθεί στις 27 Νοεμβρίου μπροστά από το σπίτι της στο κέντρο των Σκοπίων την ώρα που κατευθυνόταν στο σχολείο της. Η αστυνομία είχε προχωρήσει άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανηλίκης, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Related posts

Πενθεί το Χόλιγουντ: Πέθανε η Shannen Doherty ύστερα από σκληρή και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο

Τραγωδία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 42 τραυματίες σε δυστύχημα με λεωφορείο

70χρονος παρέσυρε πεζούς – Τουλάχιστον 6 νεκροί και τραυματίζοντας άλλους οκτώ