Madonna: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Madonna σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας και μιλάει μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο στα τέλη του περασμένου μήνα λόγω “σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης”.

Το δημόσιο ευχαριστώ της βασίλισσα της Pop

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η βασίλισσα της Pop ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη “θετική ενέργεια, τις προσευχές και τις ευχές θεραπείας και ενθάρρυνσης”.

“Έχω νιώσει την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου”, έγραψε. “Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω το σόου μου. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω κανέναν”

“Τώρα, εστιάζω στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό! Το τρέχον σχέδιο είναι να επαναπρογραμματιστεί το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσει τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας. Με αγάπη, M”, κατέληξε η ίδια.

Ο μακροχρόνιος μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι η τραγουδίστρια μπήκε στο νοσοκομείο σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 28 Ιουνίου.

“Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Madonna ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που [οδήγησε] σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση”, είχε γράψει ο Oseary στον λογαριασμό του στο Instagram. “Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία”.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε