«Καταρρέει» το Mπάκιγχαμ – Η ανησυχητική εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ και η απουσία του Βασιλιά Κάρολου

Μυστήριο, φήμες και εκκλήσεις για διαφάνεια εντός της βασιλικής οικογένειας, καθώς οι λεπτομέρειες της διάγνωσης του βασιλιά Κάρολου με καρκίνο και της χειρουργικής επέμβασης στην κοιλιακή χώρα της Κέιτ Μίντλετον παραμένουν άγνωστες.

«Όλοι αισθάνονται αναστατωμένοι από την αβεβαιότητα και υπάρχει υπερβολική αβεβαιότητα γύρω από τη μοναρχία αυτή τη στιγμή», λέει η βασιλική βιογράφος Σάλι Μπέντελ Σμιθ στο PEOPLE αποκλειστικά στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ συνήθιζε να λέει: «Πρέπει να με δουν για να με πιστέψουν». Είναι σημαντικό για τον Κάρολο και τη βασιλεία του να μάθει το κοινό λίγο περισσότερα», προσθέτει. Σχεδόν 19 μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022, η σταθερότητα που έφερε στην οικογένειά της και στο έθνος κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της αντικαταστάθηκε από μια φαινομενική ευπάθεια για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Έχει χάσει ανησυχητικά πολλά κιλά, γι αυτό δεν εμφανίζεται»

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον έχουν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πηγές λένε αποκλειστικά στο In Touch ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατά και τα παιδιά τους στο σκοτάδι. «Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους», αποκάλυψε η πηγή αποκλειστικά στο In Touch για τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και τον «βενιαμίν» Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Η Κέιτ δεν εμφανίστηκε δημόσια μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, όταν φωτογραφήθηκε στο μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου καθώς η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον, ήταν πίσω από το τιμόνι. Το μεγαλύτερο μέρος της σιλουέτας της ήταν κρυμμένο και φαινομενικά προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλό προφίλ φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου.

Πηγή είπε αποκλειστικά στο In Touch ότι η Kate μένει σκόπιμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εν μέσω της ανάρρωσής της. «Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό και έχασε ένα ανησυχητικό ποσοστό βάρους», ανέφερε η πηγή. «Δεν θα ηχογραφήσει ούτε ένα μήνυμα βίντεο στο κοινό για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους, επειδή φοβάται οτι θα προκαλούσε τεράστιο σοκ και ανησυχία για την εμφάνισή της».

Παρά την αρχική δήλωση του παλατιού ότι η Κέιτ θα ξαναρχίσει τις δημόσιες δεσμεύσεις της μέχρι τον Απρίλιο, η πηγή πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί «πλέον πέντε εβδομάδες ανάρρωσης» προτού επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις της. «Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, θυμίζουμε οτι είναι η ίδια γυναίκα που ποζάρει χαμογελαστή και λαμπερή στα σκαλιά του νοσοκομείου ώρες μετά τον τοκετό», εξήγησε η πηγή. «Τόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της αυτή τη στιγμή».

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε