«Ήταν ταλαντούχος επιχειρηματίας»: Η πρώτη αντίδραση Πούτιν για τον θάνατο του Πριγκόζιν

Στη δημοσιότητα και η πρώτη αντίδραση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά το αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον επικεφαλής της ομάδας Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν και σε άλλα εννέα άτομα. Σύμφωνα με το BBC, ο Βλαντίμιρ Πούτιν στέλνει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών, περιγράφοντας μάλιστα τον Πριγκόζιν ως «ταλαντούχο επιχειρηματία».

Kαρέ-καρέ η στιγμή της συντριβής του τζετ

Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει αεροσκάφος που φέρεται να ταυτίζεται με αυτό στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, το οποίο και συνετρίβη, να κινείται ακανόνιστα στον αέρα και να πέφτει στο έδαφος.

Το BBC επιβεβαιώνει πως πρόκειται όντως για αυθεντικό υλικό από την επαρχία Τβερ στην οποία σημειώθηκε και η συντριβή. Το BBC διαβεβαιώνει ότι η περιοχή που φαίνεται στο βίντεο είναι πράγματι στο χωριό Κουζενκίνο του Τβερ. Αυτό δεν αποδεικνύει βέβαια ότι ο Πριγκόζιν ήταν μέσα στο αεροσκάφος.

Τα στοιχεία πτήσης δείχνουν ότι το αεροπλάνο που συνδέεται με τον Πριγκόζιν έφτασε σε ύψος περίπου 28.000 ποδιών πριν τα δημόσια διαθέσιμα στοιχεία παρακολούθησης πτήσης σταματήσουν ξαφνικά να μεταδίδονται, λίγο μετά τις 6 μ.μ. τοπική ώρα, νοτιοδυτικά της πόλης Tver.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε