iPhone 6S / 6S Plus: Θα έχουν 2GB μνήμη RAM;

Σύμφωνα με μία έγκυρη κατά το παρελθόν πηγή, το Apple Insider, η νέα γενιά iPhone θα ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB. Η Apple στα τωρινά της μοντέλα έχει διατηρήσει την μνήμη RAM μεγέθους 1GB την οποία είχαμε πρωτοσυναντήσει στο iPhone 5 πριν από 3 χρόνια. Εκείνη την χρονιά είχε κυκλοφορήσει και το iPad 3 το οποίο είχε 1GB μνήμη RAM, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του iPad 2 που ενσωμάτωνε 512MB RAM.

Πέρυσι το iPad Air 2 κυκλοφόρησε με 2GB RAM, και το πρώτης γενιάς iPad Air είχε 1GB RAM.

Υποθέτοντας ότι το iPad λειτουργεί με τον ρόλο του προάγγελου, ευελπιστούμε τα νέας γενιάς iPhone να ακολουθήσουν παρόμοια τακτική. Η περισσότερη μνήμη RAM θα μπορεί να προσφέρει αναμφισβήτητα μεγαλύτερη ευκολία για πιο άνετη λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών, καθώς θα βελτιώσει και την ζωή της μπαταρίας μιας και θα διαχειρίζεται λιγότερο έντονα τους πόρους.

Μια άλλη επίσης πληροφορία που διαδίδεται μέσω της ίδια πηγής, αναφέρει και την ύπαρξη της Apple SIM στα νέας γενιάς iPhone την οποία πρωτοείδαμε στα iPad Air 2 WiFi & Cellular και iPad Mini 3 WiFi & Cellular. Η Apple SIM ωστόσο προορίζεται για τις αγορές των Η.Π.Α και της Αγγλίας, προσφέροντας στους χρήστες κάποια πακέτα κινητής τηλεφωνίας μικρής διάρκειας.

(via)

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε