iPhone 6s: Σε ροζ χρώμα και με τεχνολογία Force Touch στην οθόνη;

H Apple τελείωσε με τις ανακοινώσεις της Δευτέρας, και τώρα στρέφεται το ενδιαφέρον στο επόμενο iPhone. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, στα επόμενης γενιάς iPhone που λογικά θα είναι τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, η Apple θα έχει τις τρεις εκδόσεις που υπάρχουν τώρα σε γκρι, ασημί και χρυσό, αλλά δοκιμάζει και μια τέταρτη σε ροζ χρώμα.

Αναφέρεται επίσης ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει μέγεθος στα κινητά, θα παραμείνει δηλαδή σε οθόνες 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών. Λέγεται όμως ότι στα επόμενα iPhone θα χρησιμοποιήσει το «Force Touch», τεχνολογία που χρησιμοποιείται ήδη στο Apple Watch που κυκλοφορεί τον Απρίλιο και το νέο MacBook 2015 που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει στην οθόνη του επόμενου iPhone να αντιλαμβάνεται και να ξεχωρίζει το απαλό άγγιγμα από την πίεση και να μετατρέπει τις κινήσεις σε ανάλογες εντολές.

Τέλος, η Wall Street Journal αναφέρει ότι η μαζική παραγωγή για κάποια από τα κομμάτια του iPhone 6s θα ξεκινήσει τον Μάιο, οπότε ως συνήθως περιμένουμε από την Apple την επίσημη ανακοίνωση προς Σεπτέμβριο.

(via)

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε