Της έβαλαν την Κρεμάστρα στην Πόρτα για να την “Παίρνουν Μάτι”. Δείτε Που Έκρυβαν την Κάμερα!

H παραβίαση της προσωπικής ζωής είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότερες εταιρίες και κτίρια βάζουν κάμερες για λόγους προστασίας, κάτι για το οποίο είναι ενημερωμένοι οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες μαγαζιών.

Συσκευές όπως μικροκάμερες όμως γίνονται πλέον ένα κατανοητό κομμάτι της ζωής μας και αποδεικνύονται χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις.

Αλλά τι θα λέγατε εάν σας βιντεοσκοπούσαν χωρίς να το ξέρετε; Μία μηχανικός σε μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου ισχυρίζεται πως η τελευταία προσθήκη που έγινε στο δωμάτιό της ήταν μια συσκευή εγγραφής.

Παρατήρησε ένα μικρό πλαστικό γάντζο στο πίσω μέρος της πόρτας του δωματίου της.

Αφού το πρόσεξε λίγο καλύτερα, κατάλαβε πως είχε πάνω μια μικροσκοπική κάμερα. Τέτοιες μικρές, διακριτικές κάμερες κοστίζουν μόλις $15 και μπορούν να μπουν πρακτικά σε όλες τις επιφάνειες.

Μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσε, σκεπτόμενη ότι το υλικό που κατέγραψε η κάμερα μπορεί να είναι ήδη ανεβασμένο στο διαδίκτυο.

Κατέθεσε μήνυση και της προσέφεραν συμβιβασμό, τον οποίο απέρριψε. Ήθελε να αναφέρει το περιστατικό και να διενεργηθεί ανάκριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κανείς δεν έδωσε στοιχεία για το ποιος ή γιατί έκανε αυτό το πράγμα. Φαινόταν να μην ήξερε κανείς πώς μπήκε αυτή η συσκευή ή τι κατέγραψε.

Η εταιρία λέει πως πλέον έχει λάβει μέτρα για να εξασφαλίσει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε