Δυστυχώς είναι αλήθεια: Σε κρίσιμη κατάσταση η Κέιτ Μίντλετον, η υστερεκτομή και ο συντετριμμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, Τζωρτζ, Σάρλοτ και Λούις, επισκέφθηκαν την Οικία Σάντριγχαμ, προκειμένου να κάνουν σύντομες διακοπές και να δουν τον βασιλιά Κάρολο.

Ειδικότερα, με αφορμή τις σχολικές διακοπές μίας εβδομάδας, επισκέφθηκαν την βασιλική εξοχική κατοικία στο κτήμα του Νόρφολκ.

Πρόκειται για την πρώτη έξοδο της δούκισσας του Κέιμπριτζ από το Ουίνσδορ, μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα και την κατ’ οίκον νοσηλεία της.

Με αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mail, φίλη της Πριγκίπισσας της Ουαλίας – η οποία ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της – υπογράμμισε “η ανάρρωσή της είναι καλή. Ανυπομονούσε για αλλαγή παραστάσεων και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν με τον Γουίλιαμ”.

Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να ανταποδώσει την επίσκεψη στον Κάρολο

Η Κέιτ αναμένεται, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, να επισκεφθεί τον Κάρολο, όπως είχε κάνει και ο ίδιος όταν βρισκόταν εκείνη στο νοσοκομείο, αλλά και όταν είχε μεταφερθεί από την κλινική του Λονδίνου στην κατοικία της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, ο Βασιλιάς Κάρολος σχεδιάζει να παραμείνει στην Οικία Σάντριχαμ στο Νόρφολκ μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των θεραπειών του.

Σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά του, η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει πως κατά κάποιο τρόπο δεν απέχει και πολύ από την καθημερινότητά του στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Θα παρακολουθεί κάθε εβδομάδα την πρωινή κυριακάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής και θα πραγματοποιεί τηλεφωνικά τις απαραίτητες συνδιαλέξεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Πηγές του Παλατιού κάνουν λόγο στην Daily Mail πως κατά πάσα πιθανότητα θα ασχοληθεί με δύο από τα αγαπημένα του χόμπι, το περπάτημα και την ζωγραφική.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, ο Κάρολος είναι πιθανό να περάσει λίγο από τον χρόνο του ακούγοντας τους αγαπημένους του δίσκους του Λέοναρντ Κοέν. Μάλιστα, το “Take This Waltz” φέρεται να είναι το αγαπημένο του, καθώς το έχει περιγράψει ως “πολύ συγκινητικό”.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε