Απίστευτο και όμως ελληνικό! Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει … κηδεία αξίας 1.000 ευρώ

Λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση των Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη μοιράζει από smartphones έως και δωρεάν… κηδείες!

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, ο Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός, και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στην προσπάθεια αυτή, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».






Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε