Αδιανόητη τραγωδία: 27χρονη μητέρα πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε

Σε τραγωδία κατέληξε η πτήση μίας γυναίκας με αλεξίπτωτο πλαγιάς, όταν γλίστρησε από το κάθισμά της και σκοτώθηκε σε δάσος της Κολομβίας. Τραγική ειρωνεία; Έκανε την πτήση για να ξεπεράσει τη φοβία της.

Η 27χρονη μητέρα, Ντανιέλα Μπάριος, ανέβασε λίγο πριν την πτήση φωτογραφία στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους φίλους και την οικογένειά της ότι ήταν επιτέλους έτοιμη να ξεπεράσει τη φοβία της. «Ελάτε μαζί μου στα τρελά μου πράγματα. Ας ξεπεράσουμε έναν φόβο» έγραψε.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Μπάριος και ο πιλότος πετούσαν πάνω από μονοπάτι. Ο πιλότος δεν μπορούσε να σταματήσει και συνέχισε την πτήση του μέχρι να μπορέσει να προσγειωθεί.

Μάρτυρας την είδε να πέφτει από το αλεξίπτωτο πλαγιάς και ζήτησε αμέσως βοήθεια.

Η αποστολή έρευνας και διάσωσης ξεκίνησε γύρω στις 3 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, όταν οι πυροσβέστες εντόπισαν το πτώμα της Μπάριος. Όταν την βρήκαν δεν έδειχνε ζωτικά σημεία. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε επιτόπου.

Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο γλίστρησε από το κάθισμα του συγκυβερνήτη, είπε ο αρμόδιος αξιωματούχος, σύμφωνα με την εφημερίδα El Tiempo, εξηγώντας ότι ο πιλότος έπρεπε να συνεχίσει τη διαδρομή του, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να σταματήσει.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε