20 απίστευτα κόλπα που δε γνωρίζεις για το Instagram!

To Instagram συνεχώς κερδίζει περισσότερους χρήστες και γίνεται μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως. Μάθετε 10 κόλπα του Instagram που θα αλλάξουν τον τρόπο που το χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα.

Κρύψτε ακατάλληλα σχόλια

Πολλοί χρήστες κάνουν απρεπή σχόλια σε δημοσιεύσεις. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στα «Comments», ενεργοποιήστε την επιλογή «Hide inappropriate comments».

Λιγότερη χρήση δεδομένων

Αν έχετε χαμηλή ταχύτητα Διαδικτύου, τότε θα θέλετε να βλέπετε μόνο τα απαραίτητα και να γλιτώσετε από τα περιττά. Στις ρυθμίσεις θα βρείτε την καρτέλα «Cellular Data Use» και ενεργοποιήστε την επιλογή «Use Less Data».

Αναζήτηση ιστορικού

Αν δεν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό σας, στις επιλογές της εφαρμογής επιλέξτε «Clear Search History».

Ειδοποιήσεις

Επιλέξτε από ποιον θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις: από κανέναν, από άτομα που ακολουθείτε, από όλους. Υπάρχει ξεχωριστή επιλογή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από like και από σχόλια.

Σύνδεση λογαριασμού

Η σύνδεση ενός λογαριασμού μπορεί να συγχρονίσει τις επαφές που έχετε σε κάποιο άλλο λογαριασμό social media. Για παράδειγμα συνδέοντας τον λογαριασμό του Facebook με το Instagram θα σας βοηθήσει να βρείτε τους χρήστες του Facebook που ήδη έχουν λογαριασμό στο Instagram.

Απόκρυψη φωτογραφιών

Αν κάποιος σας έκανε tag σε μια φωτογραφία, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, πηγαίνοντας στις φωτογραφίες σας και επιλέγοντας τις τρεις κάθετες τελείες. Επιλέξτε στη συνέχεια την επιλογή «Hide photos».

Επισήμανση τοποθεσίας

Μπορείτε επίσης να κάνετε tag την τοποθεσία σας. Πηγαίνετε στην αναζήτηση και θα βρείτε την επιλογή της τοποθεσίας. Επιλέξτε μια τοποθεσία και θα βρείτε όλες τις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει από την συγκεκριμένη τοποθεσία.

Δημοσιεύσεις που σας άρεσαν

Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις που έχετε πατήσει like. Επιλέξτε την επιλογή «Posts you’ ve liked» για να τις δείτε.

Αποθήκευση συγκεκριμένης δημοσίευσης

Μπορείτε να αποθηκεύσετε συγκεκριμένο post στο Instagram. Επιλέξτε το εικονίδιο του σελιδοδείκτη για να αποθηκεύσετε τη τρέχουσα δημοσίευση.

Ανέβασμα παραπάνω από μία φωτογραφίες

Υπάρχει ένα κόλπο για να ανεβάσετε μέχρι 10 φωτογραφίες σε μία δημοσίευση, κάνοντας ένα άλμπουμ. Επιλέξτε 10 ή λιγότερες φωτογραφίες και επιλέξτε για upload στο Instagram.

Credit: WittyFeed

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε