16 εφευρέσεις από ταινίες που θα θέλαμε πολύ να ήταν αληθινές

Ποιος δεν θα ήθελε κάποια gadgets από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας;

Είτε πρόκειται για μια μηχανή του χρόνου για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσετε τίποτα ποτέ ξανά ή φλογοβόλο – ηλεκτρική κιθάρα για να κάνετε μπάρμπεκιου, θα είσαστε σίγουρα ο γκατζετάκιας που έχει το κατάλληλο αντικείμενο ανά πάσα στιγμή. Εδώ είναι μια λίστα με τις πιο φοβερές εφευρέσεις του Χόλιγουντ που θα έκαναν την καθημερινή ζωή απίστευτη.

1. Φωτόσπαθο από το Star Wars

Όχι μόνο θα πρεπε να το φτιάξετε μόνοι σας, αλλά θα κάνατε και μια καταπληκτική εκπαίδευση που πάει πακέτο μαζί του. Είτε έχετε έφεση να γίνεται ένας Sith με τη δύναμη της Μαύρης Πλευράς ή θέλετε να γίνετε ένας Jedi Ιππότης που θα παλεύει να σώσει όλους, φανταστείτε να βρίσκατε ένα από αυτά για δώρο Χριστουγέννων ή στα γενέθλιά σας; Η δύναμη θα είναι απόλυτα μαζί σας πάντα με αυτό!

2. Ιπτάμενο πατίνι από την Επιστροφή στο Μέλλον

Ποιος χρειάζεται ένα skateboard, όταν έχεις ένα από τα πιο φοβερά πράγματα από ένα sequel που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε; Αν και μάλλον δεν είναι σετ με τα Nike αθλητικά που δένονται μόνα τους και το μπουφάν που μιλάει. Πόσο φοβερό θα ήταν να πετάς στον αέρα πάνω σε ένα ιπτάμενο skateboard;

3. Παγίδα φαντασμάτων από Ghostbusters

Δεν θα χρειαζόταν να καλέσετε κανένα συνεργείο φαντασμάτων αν είχατε ένα τέτοιο! Θα μπορούσατε ακόμη και να προσαρμόσετε το δικό σας σχέδιο και χρώματα, με σχέδιο Hello Kitty ή να κολλήσετε αυτοκόλλητα προφυλακτήρα. Ενταχθείτε στην ελίτ ομάδα μαζί με τον Bill Murray και τον Dan Aykroyd. Θα μπορούσατε ακόμη να παγιδέψετε τους πρώην σας με αυτό! Το πρόβλημα λύθηκε!

4. Μηχανή Ονείρων από Inception

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα με αυτό το σούπερ μηχάνημα; Χωρίς να αναφέρουμε ότι πιθανώς θα γνωρίζατε τον Leonardo DiCaprio και θα φτιάχνατε ένα καταπληκτικό soundtrack με τον Hans Zimmer στο παρασκήνιο καθώς θα λυγίζατε την πραγματικότητα και θα σπάγατε τα όνειρα των ανθρώπων! Δεν ακούγεται φοβερό;

5. Μαγικός Υπολογιστής από Weird Science

Ποιος χρειάζεται τα ραντεβού, όταν μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας μαγική φίλη ή φίλο και να προγραμματίσετε την προσωπικότητά τους; Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να τους προγραμματίσετε όταν θα τους γνωρίσετε στους γονείς σας και όταν θα βγαίνετε θα είναι πάντα ο Οδηγός της παρέας! Ο τέλειος σύντροφος για το δικό σας προσωπικό Εξολοθρευτή (δείτε τον αριθμό 12).

6. Ένα τρελό τρελό τζακούζι από το Hot Tub Time Machine

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνετε πιο πικάντικο κάθε πάρτυ; Φανταστείτε να πίνετε μερικά ποτά με τον Αϊνστάιν ή nα βλέπατε συναυλία των Led Zeppelin; Ακόμα καλύτερα κάντε ένα ’80’s πάρτυ στη δεκαετία του ’80!

7. Spinner από το Blade Runner

Θέλατε πάντα να αισθανθείτε σαν τον Χάρισον Φορντ, αλλά δεν βρίσκετε το Ιντιάνα Τζόουνς καπέλο σας ή το πιστόλι του Χαν Σόλο; Εδώ είναι το gadget σας. Είναι για την επόμενη φορά που θα ταξιδεύετε μέσα από ένα σκοτεινό φουτουριστικό τοπίο ή θα αναζητάτε ένα ανδροειδές δολοφόνο, ή θέλετε να προλάβετε την ώρα αιχμής κυκλοφοριακής κίνησης. Για να μην αναφέρουμε ότι κανείς δεν θα σκεφτόταν να σας κόψει κλήση για παράνομη σταθμευση ή για υπερβολική ταχύτητα, γιατί κυριολεκτικά είναι ένα περιπολικό!

8. Πιστόλι με σφαίρες που μιλάνε από το Who Framed Roger Rabbit;

Είτε είστε στη Toon Town, στο κέντρο της πόλης ή σε κάποια άλλη πόλη, τίποτα δεν σοβαρολογεί περισσότερο από μαγικές σφαίρες που μπορούν και μιλούν και ένα πιστόλι που θα κάνει ένα 44αρι Magnum να φαίνεται σαν παιχνιδάκι. Για να μην αναφέρουμε ότι οι σφαίρες είναι φοβερή παρέα και πάντα θα σας φτιάχνουν το κέφι ενώ θα κάνετε βόλτα μαζί!

9. Βαλλίστρα από Dusk ‘Til Dawn

Αποκάλυψη με ζόμπι; Κανένα πρόβλημα! Επίθεση από βαμπίρ; Ποιος νοιάζεται; Ανεξάρτητα από την υπερφυσική κατάσταση που ζείτε, αυτή η βαλλίστρα αναλαμβάνει να τα εξοντώσει! Αυτό το μηχάνημα θα κάνει το καστ του The Walking Dead, την τριλογία Evil Dead και Planet Terror να ζηλέψουν!

10. Φλογοβόλο-κιθάρα από το Mad Max: Fury Road

Ακόμη και ο Gene Simmons των KISS θα ζήλευε τα Παιδιά του Πολέμου που στέλνονται από τον Immortan Joe, να οδηγήσει το κομβόι με αυτό το φοβερό όπλο-μουσικό όργανο. Θα έκανε κάθε ροκ σταρ πράσινο από τη ζήλια του.

11. Batmobile από το Dark Knight

Θέλετε να πάτε βόλτα με στυλ; Μπορεί το αυτοκίνητό σας να κάνει άλματα σε ουρανοξύστες και να αποσπάται σε μια μοτοσικλέτα όταν θέλετε; Εκτός αυτού, θα νομίζουν όλοι ότι είστε ο πραγματικός Batman, ακόμη και αν έχετε πάει μόνο στο σουπερ μάρκετ; Όπου και να πάτε, θα έχετε την πιο φοβερή κούρσα, κάνει τα πάντα εκτός από ταξίδια στο χρόνο (θα φτάσουμε σε αυτό αργότερα!).

12. Ο προσωπικός σας Εξολοθρευτής από το Εξολοθρευτής 2: Ημέρα της Κρίσεως

Ποιος δεν θα ήθελε ένα κολλητό που θα έκανε κάθε άλλο υπολογιστή να μοιάζει σαν ένα κούτσουρο σε σύγκριση; Όχι μόνο υπακούει τη κάθε σας εντολή, θα μπορούσε να κάνει όλα τα θελήματα σας, ενώ είστε στη δουλειά, να είναι ο προσωπικός σας σοφέρ και να ασχολείται με όλους/όλες τους πρώην σας χωρίς κανένα πρόβλημα! Κάποιος σας πήρε τη θέση πάρκινγκ σας στη δουλειά; Μια επίσκεψη από αυτόν τον άνθρωπο και ποτέ δεν θα τους ακούσετε να λένε,”θα επιστρέψω!”

13. Μια Delorean με πυκνωτή ροής από την Επιστροφή στο Μέλλον

Σίγουρα, η Μηχανή του Χρόνου-τζακούζι είναι για τα πάρτυ σας αλλά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είναι πάνω σε τροχούς, με δυνατότητα να πετάει μάλλον το ξεπερνάει! Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να γίνετε φιλαράκια με τον Doc Brown και να τον πείσετε να συνδέσει το στερεοφωνικό σύστημα με το iPod σας. Αν θέλατε να ζήσετε στο έπακρο τη δεκαετία του ’80, θα μπορούσατε να κάνετε εγγραφή τα πρωτότυπα soundtrack για το κασετόφωνο!

14. Μηχάνημα Γένεσις από το Star Trek 2: Η οργή Khan

Είτε είστε οπαδός των ταινιών Star Trek είτε όχι, ποιος δεν θα ήθελε να έχει έναν πύραυλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο πλανήτη, με μια αφθονία φυσικών πόρων, με αέρα που αναπνέεται, βλάστηση και πόσιμο νερό; Δεν είναι απορίας άξιο που ο (αναμφισβήτητα) μεγαλύτερος κακός στο Star Trek, γνωστός και ως Χαν, προσπάθησε να το κλέψει από τον εαυτό του, αφού εγκαταλείφθηκε σε έναν έρημο πλανήτη για πάντα. Είναι βασικά μια άλλη Γη και θα μπορούσατε να γίνεται ο ήρωας που σώζει την ανθρωπότητα!

15. Το δαχτυλίδι από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Εάν αυτή η πύλη για άπειρη δύναμη δεν είχε πέσει σε λάθος χέρια, δεν θα είχαμε μία από τις πιο καθηλωτικές ιστορίες του εικοστού αιώνα και μια από τις πιο επικές ταινίες τριλογίας που γυρίστηκαν ποτέ. Όχι μόνο μπορεί το δαχτυλίδι να σας μεταφέρει στον κόσμο που είναι χτισμένο, αλλά μπορείτε να δείτε τα πάντα με έναν τρόπο που κανείς δεν θεωρούσε πιθανό. Ποιος θα δεν ήθελε να γίνει πιο ισχυρός από κάθε μάγο με αυτό το καταπληκτικό μπιχλιμπίδι που είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στο δάχτυλό σας;

16. Το Μαγικό Λυχνάρι του Αλαντίν

Ποιος δεν θα ήθελε τρεις ευχές από ένα μαγικό αθάνατο ον που που έχει εκπληκτική φωνή όταν τραγουδάει, έχει φοβερές χορευτικές κινήσεις και κακή αίσθηση χιούμορ; Πέρα από το εκπληκτικό γεγονός ότι χωράει στην τσέπη σας και μπορεί να σώσει τη ζωή σας, αν και δεν είναι σε θέση να κάνει τους ανθρώπους να ερωτευτούν, είναι σκέτη μαγεία. Δεν είχατε ποτέ έναν φίλο σαν αυτόν.

Credit: diply.com

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε