10 Κρυφά Χαρακτηριστικά των iPhone, που οι Χρήστες τους δεν Γνωρίζουν. To No.6 αξίζει της Προσοχής σας!

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό χρησιμοποιείτε συσκευή iPhone, πάμε στοίχημα ότι δεν γνωρίζετε τα παρακάτω κόλπα εκτός και αν σούπερ χρήστης. Γνωρίζετε πως να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λιγότερο χρόνο; Ξέρετε πως να κλείσετε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα; Ή πως να κάνετε κλικ σε εικόνες χωρίς να αγγίξετε το κινητό σας; Τότε συνεχίστε την ανάγνωση!

Κομπιουτεράκι

Μπορείτε να σβήσετε όλους τους αριθμούς που έχετε πληκτρολογήσει ή το αποτέλεσμα των πράξεων, αν κάνετε μια κίνηση με το δάχτυλό σας προς τα δεξιά ή τα αριστερά.

Πανόραμα

Μπορείτε να φωτογραφίσετε πανοραμικά προς την κατεύθυνση που θέλετε. Απλά περάστε με το δάχτυλό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να ολοκληρωθεί το πανόραμα.

Κουμπί έντασης ήχου για λήψη φωτογραφίας

Ίσως γνωρίζετε αυτό το κόλπο, αλλά η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS ενσωματώνει ένα νέο χαρακτηριστικό, όπου μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες πατώντας το κουμπί της έντασης. Αυτό μερικές φορές διευκολύνει, όταν είναι δύσκολη η λήψη από την οθόνη.

Γρήγορη φόρτιση

Αυτό εφαρμόζεται και σε άλλες συσκευές εκτός από iPhone, ειδικά όταν βιάζεστε και θέλετε να φορτίσει γρήγορα η συσκευή σας. Απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και αυτό θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη φόρτιση.

Σωστή προφορά της Siri

Η Siri δεν προφέρει το σωστό όνομα σε πολλές περιπτώσεις. Ευτυχώς, είναι κάτι που διορθώνεται. Την επόμενη φορά που η Siri προφέρει κάποιο όνομα λάθος, απλά απαντήστε «Όχι δεν πρόφερες το όνομα σωστά». Η Siri θα σας ζητήσει να πείτε το όνομα σωστά, πείτε το σωστά και είναι έτοιμο.

Δείτε τις τοποθεσίες που έχετε πάει

Το iPhone κρατάει αρχείο της τοποθεσίας σας, για να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτό όποτε θέλετε. Εκτός από τις πιο πρόσφατες τοποθεσίες, μπορείτε επίσης να δείτε τα πιο επισκεπτόμενα μέρη. Για να δείτε τις πρόσφατες τοποθεσίες και την αγαπημένη σας τοποθεσία πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ιδιωτικό απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας > Υπηρεσίες συστήματος > Συχνές τοποθεσίες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό, αν δεν σας αρέσει να γίνεται εντοπισμός σας.

Πυξίδα

Μια χρήσιμη εφαρμογή, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε αν μια μια επιφάνεια είναι επίπεδη ή αν βρίσκεται υπό γωνία. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή στο σημείο που θέλετε, ανοίξτε την εφαρμογή και περάστε προς τα αριστερά με το δάχτυλό σας για να το ελέγξετε.

Κλείστε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα

Εξοικονομήστε χρόνο χρησιμοποιώντας τρία δάχτυλα για να διώξετε (να κλείσετε) όλες τις εφαρμογές που είναι ορατές στην οθόνη πολλαπλών εργασιών.

Κάντε κλικ σε εικόνες χωρίς να αγγίξετε το κινητό

Αν έχετε ασύρματα ακουστικά που είναι συμβατά με το iPhone, τότε πατώντας το κουμπί της έντασης, ενεργοποιείται η εφαρμογή της κάμερας και θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το κουμπί του κλείστρου στην οθόνη.

Ενημερώστε το οικογενειακό σας δέντρο στη Siri

Η Siri μπορεί να θυμάται πληροφορίες για το οικογενειακό σας δέντρο μόλις της δώσετε όλες τις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, αν συνδέσετε το όνομα του πατέρα σας με τις λεπτομέρειες της επαφής του, την επόμενη φορά που ζητήσετε από την Siri να καλέσει τον πατέρα σας, θα το κάνει αμέσως.

Credit: WittyFeed

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε