Χάλασε το καλώδιο του smartphone σας; Ξεγνοιάστε με αυτό το μοντέρνο gadget!

Όπως λογικά θα έχετε γνωρίσει η νέα επανάσταση στις φορητές συσκευές είναι το νέο πρότυπο «Type-C» της θήρας microUSB που έχουν οι συσκευές, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και από φέτος θα κάνει την εμφάνιση του στις νέες κινητές συσκευές. Η νέα αυτή θύρα USB θα μας επιτρέπει να συνδέσουμε το καλώδιο με την συσκευή από όποια πλευρά θέλουμε.

Σε περίπτωση λοιπόν που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το προνόμιο χωρίς να αλλάξετε την συσκευή σας, υπάρχει λύση και λέγεται Znaps. Για να είμαι μάλιστα ειλικρινής το Znaps παρέχει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά στον χρήστη από το απλό κούμπωμα του καλωδίου με μικρό κόστος. Πρόκειται για ένα Project που υπάρχει στο Kickstarter το οποίο ζητάει την χρηματοδότηση από το κοινό, ενώ είναι συμβατό τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές.

Το Znaps είναι ένας MicroUSB αντάπτορας με μαγνήτη στην μια του άκρη, που κουμπώνει στην θύρα USB της συσκευής σας και ένας ακόμα αντάπτορας που τοποθετείται στο καλώδιο USB μετατρέπoντας έτσι την εφαρμογή του καλωδίου σε παιχνιδάκι και όχι μόνο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να τοποθετείτε το καλώδιο όχι μόνο από όποια πλευρά θέλετε, αλλά γρήγορα και εύκολα πηγαίνοντας απλά το καλώδιο κοντά στην θύρα με τον μαγνήτη να το αρπάζει.

Το LED λαμπάκι που διαθέτει ο αντάπτορας σας βοηθάει να επιβεβαιωθείτε πως η σύνδεση έχει γίνει σωστά, ενώ προστατεύει τόσο το καλώδιο όσο και την θύρα την οποία μάλιστα μετατρέπει σε αδιάβροχη. Τέλος ίσως το κορυφαίο χαρακτηριστικό του είναι η τιμή του η οποία δεν ξεπερνά τα 9 δολάρια και σε συνδυασμό με το μικρό του κόστος το καθιστούν σε ένα από τα ανερχόμενα έξυπνα gadgets που θα κάνουν πάταγο.

[via]

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε