Τρυπάει την θήκη του Κινητού με μια Βελόνα και περνάει ένα λαστιχάκι από μέσα. Το αποτέλεσμα; Του άλλαξε τη Ζωή!

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν τα smartphones όλη την ημέρα για τα πάντα, εκτός από τηλεφωνήματα. Παίζουμε παιχνίδια, παρακολουθούμε βίντεο, ακούμε μουσική, χρησιμοποιούμε το GPS για να βρούμε το δρόμο μας … δεν τα αποκαλούν «smartphones» για το τίποτα!

Λαμβάνοντας υπόψη το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στη ζωή μας, δεν θα ήταν λογικό να μάθουμε πώς να τα κάνουμε ακόμα πιο χρήσιμα και πιο εύκολα στη χρησιμοποίησή τους; Εδώ είναι μερικά απλά κόλπα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το smartphone σας …

1. Λουράκι για τα δάχτυλα

Ο Rulof Maker είναι πολυτεχνίτης … και εξυπνάκιας! Εδώ μας δείχνει πώς να συνδέσετε ένα κομμάτι λάστιχου σε μια θήκη τηλεφώνου για να δημιουργήσετε ένα λουράκι για τα δάχτυλα που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την πτώση του τηλεφώνου σας. Επιλέγει το λάστιχο που έχουν τα εσώρουχα, αλλά και ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά λειτουργεί εξίσου καλά.

Κάντε δύο τρύπες στην προστατευτική θήκη λίγο μεγαλύτερες από ένα δάκτυλο. Τραβήξτε το λάστιχο και βγάλτε την άλλη μεριά. Τώρα έχετε έναν εύχρηστο ιμάντα για να κρατάτε το τηλέφωνό σας πιο ασφαλή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό είδος λάστιχου εφόσον είναι αρκετά εύκαμπτο και δεν θα σπάσει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βήματα σε αυτό το βίντεο:

Έχοντας καλύτερο κράτημα του smartphone σας είναι δυσκολότερο να σας το κλέψουν. Επίσης το κρατάτε πιο σταθερό όταν τραβάτε φωτογραφίες.

Με αυτό το έξυπνο κόλπο, το τηλέφωνό σας θα παραμείνει στο χέρι σας όπου ανήκει!

2. Ηχεία

Με ένα παλιό ρολό χαρτιού και δύο πλαστικά ποτήρια , μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηχείο για να δυναμώσετε τον ήχο όταν παρακολουθείτε βίντεο ή ακούτε μουσική στο smartphone σας. Όπως φαίνεται παρακάτω, κάντε μια εγκοπή στο ρολό χαρτιού και τοποθετήστε το τηλέφωνο σε αυτό. Κάνετε δύο τρύπες στα πλαστικά ποτήρια και τοποθετείστε τα σε κάθε πλευρά του ρολού.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια απλούστερη έκδοση όπως αυτή:

Αφήστε τη μουσική να παίζει!

3. «Σκοτεινός θάλαμος»

Γιατί σπαταλάτε το χρόνο σας παρακολουθώντας βίντεο στη μικροσκοπική οθόνη του τηλεφώνου σας όταν μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε προβολέα; Απλά τοποθετήστε το σε ένα κουτί από χαρτόνι και τοποθετήστε ένα μεγεθυντικό φακό στην άλλη πλευρά. Voila! Ένα σπιτικό home cinema!

4. Βάση GPS

Δεν έχετε που να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας όταν το χρησιμοποιείτε ως σύστημα GPS στο αυτοκίνητό σας; Απλά χρησιμοποιήστε ένα λαστιχάκι μαλλιών για να δημιουργήσετε μία γρήγορη και εύκολη βάση!

Αυτά τα μικρά κόλπα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο βολικά είναι όταν τα χρησιμοποιείτε. Οπότε τι περιμένετε, κάντε το smartphone σας ακόμα πιο έξυπνο!

Credit: Hefty

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε