Το Google Maps σας παρακολουθεί Παντού και Καταγράφει κάθε σας Κίνηση. Δεν μας Πιστεύετε; Οι αποδείξεις θα σας Σοκάρουν!

Πρόσφατα, προέκυψε μια πολύ σημαντική πληροφορία σχετικά με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η Google παρακολουθεί τους χρήστες smartphone όπου και αν πάνε. Έχει ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί μια κόκκινη κουκκίδα στο χάρτη για να σηματοδοτήσει ένα πρόσωπο όταν είναι κάπου και πού, το οποίο με τη σειρά του καθιστά πολύ πιο εύκολο να εντοπιστεί ένα άτομο από τον οποιονδήποτε.

Δεν μας πιστεύετε; Λοιπόν, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να παρακολουθείτε τον εαυτό σας αν δεν είστε πεπεισμένοι. Απλά συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε στο smartphone σας και ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο. Θα είστε σε θέση να δείτε όπου κι αν έχετε πάει.

Ακόμα πιο απίστευτο, δεν έχει σημασία οποία ρυθμίσεις απορρήτου και αν επιλέξετε, οι πληροφορίες σας εξακολουθούν να συλλέγονται και αποθηκεύονται κάπου από τη Google.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το βαθμό στον οποίο παρακολουθείστε, με την παρακάτω διαδικασία. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα.

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση της Google και να διαγράψετε το ιστορικό σας;

Μεταβείτε στη σελίδα του Ιστορικού τοποθεσίας στους Χάρτες Google και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ιστορικού.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία. Η απενεργοποίηση του ιστορικού της τοποθεσίας σας, ωστόσο, δεν αναιρεί το ιστορικό σας.

Αν θα θέλατε να διαγράψετε τις τοποθεσίες που έχουν αποθηκευτεί τις τελευταίες 30 ημέρες, πρώτα να πάτε πίσω στη σελίδα του Ιστορικού τοποθεσίας. Το προεπιλεγμένο χρονικό δείχνει το ιστορικό τοποθεσίας σας για την τρέχουσα ημέρα, οπότε δεν μπορείτε να δείτε κάτι στο χάρτη. Χρησιμοποιήστε το μενού κάτω από το ημερολόγιο στα αριστερά για να δείτε το ιστορικό σας για έως και 30 ημέρες.

Εάν επιλέξετε μια χρονική περίοδο κατά την οποία το Google Maps παρακολουθούσε την θέση σας, θα δείτε όλα τα σημεία όπου έχετε πάει στο χάρτη. Κάτω από το ημερολόγιο, θα δείτε την επιλογή για να διαγράψετε το ιστορικό σας από το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει ή να διαγράψετε όλο το ιστορικό σας.

Credit: Brightside

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε