Τα Φουτουριστικά Αεροπλάνα που θα αλλάξουν τον Κόσμο – Δείτε ΠΩΣ θα είναι στο Μέλλον το Εσωτερικό τους και θα πάθετε πλάκα!

Κάθε επιβάτης σε αεροπορική πτήση θα ήθελε να έχει προσωπικό κάθισμα, που να είναι πιο ευρύχωρο για να μπορεί να απλώσει με την άνεσή του χέρια και πόδια. Οι κατασκευάστριες αεροπορικές εταιρείες εργάζονται σκληρά για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για περισσότερη άνεση για κάθε επιβάτη, ειδικά αν οι πτήσεις είναι πολύωρες.

Σας αποκαλύπτουμε μερικές καινοτομίες των αεροπορικών εταιρειών που ήδη κυκλοφορούν ή είναι στα σκαριά για το προσεχές μέλλον.

Εξατομικευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες πλέον στέλνουν τις ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις των πτήσεων στο κινητό των επιβατών μέσω του Facebook. Αλλά κάποιες εταιρείες ήδη ακολουθούν τις τεχνολογίες αιχμής και προσφέρουν ολοκληρωμένα κέντρα διασκέδασης, στα οποία για να συνδεθείτε δεν απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο, – κάθε gadget μπορεί να λειτουργεί σε τοπικό δίκτυο εντός του αεροσκάφους.

Ακόμα περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες

Η ολλανδική εταιρεία AirFi εξοπλίζει με φορητά ασύρματα συστήματα, κάνοντας τη πτήση σας να φαίνεται σύντομη. Το σύστημα παρέχει στους επιβάτες μια μεγάλη γκάμα επιλογών όταν συνδέονται με τα tablets ή τα smartphones τους. Μπορούν να παραγγείλουν αφορολόγητα προϊόντα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, να παίξουν παιχνίδια με άλλους επιβάτες, να διαβάσουν πληροφορίες για τον προορισμό και πολλά άλλα.

Εικονική πραγματικότητα αντί για Διαδίκτυο

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες χρησιμοποιούν συνήθως πύλες ψυχαγωγίας, όπως το Netflix ή το Amazon. Αν και οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να το αποφύγουν, και προσφέρουν κάτι ενδιαφέρον και εναλλακτικό. Αλλά μεγάλες εταιρείες όπως η Transavia, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους Air France / KLM και η αυστραλιανή αεροπορική Qantas, συνεχίζουν και δοκιμάζουν τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μέσα της ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης.

Σούπερ άνετο κάθισμα με τεχνολογία εικονική πραγματικότητας

Η άνεση και η ψυχαγωγία στο αεροπλάνο γίνεται πολύ καλύτερη σε μια ζεστή και άνετη πολυθρόνα. Η Αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas κυκλοφόρησε αρκετές σειρές καθισμάτων εξοπλισμένες με συσκευές εικονικής πραγματικότητας με τη χρήση ειδικών γυαλιών. Αυτή η λειτουργία πτήσης μπορεί επίσης να χαλαρώσει όσους φοβούνται να πετάξουν. Αυτή η υπέροχη τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη σε επιβάτες πρώτης θέσης σε ορισμένες πτήσεις.

Καθίσματα όπως στο σινεμά

Η ιταλική εταιρεία Aviointeriors σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ειδικό κάθισμα που διπλώνει αυτόματα όταν κανείς δεν κάθεται εκεί. Η εξέλιξη αυτή για τις οικονομικές θέσεις θα διευκολύνει σημαντικά την κίνηση στην καμπίνα, καθώς οι θέσεις θα είναι πιο λεπτές από ό, τι συνήθως και έχουν σχεδιαστεί με παρόμοια λογική με τα καθίσματα στον κινηματογράφο. Έτσι θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στον κινηματογράφο, ειδικά αν παρακολουθείτε μια ταινία.

Καμπίνα με κουκέτα

Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η καινοτομία της Factory Design – Air Lair, που θα προσφέρει καμπίνα με κουκέτα, αντί για καθίσματα. Οι επιβάτες σε αυτές τις άνετες και φουτουριστικές καμπίνες θα μπορούν να ρυθμίσουν το φως, τον ήχο και τη θερμοκρασία. Αυτά τα πολυτελή “κρεβάτια” θα βρίσκονται στο χώρο μεταξύ της αποθήκευσης και της ατράκτου. Τέτοιες τολμηρές αποφάσεις απαιτούν την αλλαγή του σχεδιασμού του εσωτερικού του αεροσκάφους, και είναι μια σημαντική επένδυση, που μπορούν να αναλάβουν μόνο μερικές αεροπορικές εταιρείες.

Credit: adme.ru

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε