Ρομποτικό Μηχάνημα Διπλώνει τη Μπουγάδα και Σιδερώνει τις Τσακίσεις

Αν το σιδέρωμα και το δίπλωμα της μπουγάδας είναι αγγαρεία για σας, τότε ένα νέο μηχάνημα έρχεται να σας βγάλει από το κόπο. Μια νέα εταιρεία από το Σαν Φρανσίσκο δημιούργησε ένα ρομποτικό μηχανισμό, αξίας 850 δολαρίων, που κάνει αυτόματα το δίπλωμα των ρούχων.

Το μηχάνημα με όνομα FoldiMate χρησιμοποιεί έναν ιμάντα μεταφοράς, ρομποτικά χέρια και έναν δίσκο, όπου σπρώχνονται τα διπλωμένα ρούχα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

‘Το FoldiMate, γρήγορα θα γίνει ο απαραίτητος βοηθός σε κάθε σπίτι σε όλο το κόσμο και διπλώνει τα ρούχα σαν επαγγελματίας,’ αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Έχοντας ύψος 80 εκατοστά και πλάτος 70 εκατοστά, αυτό το μηχάνημα μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα δωμάτια με πλυντήριο και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, καθώς ζυγίζει 30 κιλά.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείται στη κορυφή του πλυντηρίου, του στεγνωτηρίου ή σε μια σταθερή επιφάνεια, και μαζί με τη συσκευή προσφέρεται και ένα τραπεζάκι με ροδάκια για να τη μετακινείτε όπου θέλετε. Παρακολουθήστε πως λειτουργεί αυτή η πρωτότυπη συσκευή, που αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει πολλά νοικοκυριά, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε