Νέα εφαρμογή σταματάει το κλάμα του μωρού

«Quiet Night» είναι μία νέα εφαρμογή που θα δώσει λύση στο ασταμάτητο κλάμα του μωρού, δίνοντας μία ανάσα στους γονείς.

Συγκεκριμένα, δύο αδέρφια, από την Αγγλία, που ζουν στο Σαν Φρανσίσκο, κατασκεύασαν ένα παιχνίδι, που επιτρέπει στα μωρά να ανακαλύψουν τον κόσμο της μουσικής και ποιο είδος προτιμούν περισσότερο, απασχολώντας το μυαλό τους και φυσικά διασκεδάζοντάς τα.

Το εγχείρημα τους συγκέντρωσε πάνω από 30.000 δολάρια, σε μόλις 24 ώρες μέσα από μια εκστρατεία crowdfunding στο Indiegogo.

Το παιδικό παιχνίδι συνοδεύεται από την αντίστοιχη εφαρμογή, η οποία «ενεργοποιεί» τις λίστες των μουσικών κομματιών, κάθε φορά που το μωρό ακουμπά έναν ειδικό μοχλό.

Ο Ben και η Hermione Way, 34 και 29 ετών αντίστοιχα, αναφέρουν ότι εμπνεύστηκαν από τη δουλειά ενός καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ πριν από 20 χρόνια.

Μαθαίνοντας τι αρέσει σε ένα παιδί και δίνοντάς τους τον έλεγχο, μπορούν να συμμετέχουν περισσότερο και να μαθαίνουν γρηγορότερα. Μάλιστα, αυτό μείωνε κατά 50% το κλάμα των μωρών, καθώς απασχολούνται και αλληλεπιδρούν με αυτό, αντί να φωνάζουν, κλαίγοντας γοερά, τους γονείς τους.

Το προϊόν, αν καταφέρει να φτάσει το στόχο των 100.000 δολαρίων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε