Μπράβο στους Έλληνες προγραμματιστές που “έβαλαν μυαλό” στο Ραδιόφωνο

Τέλος τα ραδιοφωνάκια, τέλος η περίπλοκη αναζήτηση σταθμών…

Μετά από 6 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας με τις βραβευμένες No1 εφαρμογές για iOS συσκευές, Ραδιόφωνο κι iRadio GR οι Έλληνες προγραμματιστές της SmartApps επιστρέφουν με την Desktop έκδοση των εφαρμογών τους.

Έχετε πλέον στη διάθεσή σας ένα νέο και πολύ ευκολότερο τρόπο για να ακούσετε το σταθμό που προτιμάτε στον υπολογιστή σας, αλλά και για να βρείτε καινούργιους σταθμούς με βάση τη μουσική που σας αρέσει.

Το Uradio.gr είναι έξυπνο, απλό, καινοτόμο με μια λίστα εκατοντάδων σταθμών από την Ελλάδα και χιλιάδες από όλο τον κόσμο.

Διαθέτει έξυπνη βάση δεδομένων που καταλαβαίνει τη μουσική που σας αρέσει και προτείνει σταθμούς.

Με ένα κλικ στο Uradio.gr ακούστε τα πιο γνωστά ραδιόφωνα της χώρας, διαβάστε μουσικά νέα και ανακαλύψτε νέους σταθμούς από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όσο πιο πολύ ακούτε τόσο καλύτερα η εφαρμογή μαθαίνει τις μουσικές σας προτιμήσεις, καθώς ο δυναμικός αλγόριθμος εκπαιδεύεται να σας φτιάχνει τη διάθεση με τη μουσική που αγαπάτε εμφανίζοντας πρώτους τους σταθμούς που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Το Uradio.gr διαθέτει πολύ δυναμικό player, ενώ σας επιτρέπει να μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επιλογή σας.

Αποθηκεύστε στον browser του υπολογιστή σας το Uradio.gr και θα γίνει αμέσως ο μοναδικός τρόπος να ακούτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε