Μια εφεύρεση που θα σας λύσει τα χέρια: Ο έξυπνος κάδος, που σκουπίζει πατώματα!

Το σκούπισμα είναι μια από τις πιο κλασικές δουλειές του νοικοκυριού, που όμως μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό και δύσκολο, ιδιαίτερα για όσους πονούν στη μέση και πρέπει να σκύβουν για να πιάσουν το φαράσι και να σπρώξουν προς τα μέσα τα σκουπίδια.

Τώρα όμως, με τον έξυπνο κάδο, αυτό το πρόβλημα μπορεί να θεωρηθεί λυμένο, μιας και αυτή η συσκευή λειτουργεί σαν ηλεκτρική σκούπα. Ο Bruno Smartcan, όπως είναι η ονομασία του, είναι ένας κάδος κουζίνας, τον οποίο μπορείτε να συνδέσετε στο διαδίκτυο και να τον χρησιμοποιήσετε ως στατική ηλεκτρική σκούπα.

Χάρη στους αισθητήρες που διαθέτει στο μπροστινό του μέρος, μπορεί να αντιληφθεί πότε υπάρχουν τριγύρω σκόνες και σκουπίδια και τα εξαφανίζει αμέσως.

Μάλιστα, η συσκευή αυτή συνοδεύεται και από μια ειδική ενσωματωμένη θήκη για σακούλες, μέσω της οποίας στέλνονται ειδοποιήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο για το πότε πρέπει να αδειάσετε τον κάδο. Οι δημιουργοί του, Jim Howard και Lori Montag, από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, αναφέρουν πως ο εν λόγω κάδος μπορεί να ρουφήξει τα πάντα, από τις τρίχες των κατοικιδίων σας, μέχρι και τα τρίμματα του ψωμιού, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για περίπου 30 ημέρες και είναι επαναφορτιζόμενη.

Επιπλέον, η χωρητικότητα του κάδου είναι 59 λίτρα και εκτός από τις ειδικές σακούλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη θέση τους και τις απλές σακούλες που υπάρχουν στο εμπόριο. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να τον αποκτήσετε, η τιμή του ανέρχεται στα 250 δολάρια, όμως όσοι τον παραγγείλουν μέσω Kickstarter, μπορούν να τον αγοράσουν προς 140 δολάρια.

[via]

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε