Με αυτά τα Δαχτυλίδια, μπορείτε να νιώθετε την Καρδιά του Συντρόφου σας, Οπουδήποτε στον Πλανήτη!

Ενώ μέσα από την εξέλιξη, η τεχνολογία μας έχει δώσει πρωτοφανής τρόπους να επικοινωνούμε μεταξύ μας σε όλο το κόσμο, τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βρίσκεσαι δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς.

Όσοι έχουν βιώσει σχέσεις εξ’ αποστάσεως, σίγουρα θα σας πουν πως είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που υπάρχουν. Κανείς δε θέλει να είναι μακριά από τον άνθρωπό του, ειδικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το οποίο κάνει αυτά τα δαχτυλίδια τόσο ξεχωριστά. Κατασκευασμένα από την εταιρία “TheTouch”, τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια σας επιτρέπουν να νιώθετε το σφυγμό της καρδιάς του συντρόφου σας, ασχέτως το μέρος που βρίσκετε στον πλανήτη. Μία άνεση που θα καθησυχάσει πολλούς.

Από τριανταφυλλένιο χρυσό και ανοξείδωτο χάλυβα, τα δαχτυλίδια διαθέτουν στην επιφάνειά τους ένα κρυστάλλινο ζαφείρι, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να γρατσουνιστούν και είναι πολύ εύκολα στη χρήση.

Απλά συγχρονίστε τα μεταξύ τους, χρησιμοποιόντας ένα application για κινητά και ύστερα χτυπήστε τα ελαφρά όπου υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi ώστε να συνδεθεί με αυτό του συντρόφου σας.

Credits: Trends Feed

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε