Λάμψε ποδηλατάκι μου, λάμψε! Το ποδήλατο που λάμπει στο σκοτάδι ήρθε και είναι φανταστικό

Βασισμένο στην ιδέα των τατουάζ που λάμπουν στο σκοτάδι, των προφυλακτικών που λάμπουν στο σκοτάδι, των φακών επαφής που λάμπουν στο σκοτάδι και άλλων τόσων λαμπερών πραγμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, κυκλοφόρησε και το ποδήλατο που λάμπει στο σκοτάδι και είναι πραγματικά φανταστικό!

Η ικανότητά του να λάμπει στο σκοτάδι δεν έχει σκοπό μόνο να εντυπωσιάσει εμφανισιακά αλλά έχει δημιουργηθεί και για λόγους ασφάλειας. Το ποδήλατο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι πολλοί αυτοί που έχουν αφήσει στην άκρη αυτοκίνητα και μηχανές και χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το ποδήλατό τους. Η μετακίνηση με ποδήλατο την ημέρα είναι εύκολη και ειδικά σε χώρες που έχουν εξοικειωθεί με τους ποδηλάτες (σε αυτές δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται και η δική μας). Τι γίνεται όμως τη νύχτα;

Σίγουρα υπάρχουν χίλια δυο εξαρτήματα που μπορείς να τοποθετήσεις στο ποδήλατο και πάνω σου για να γίνεις ορατός τη νύχτα από τους διερχόμενους οδηγούς, όπως ανακλαστήρες, κόκκινα φώτα στο πίσω μέρος, λευκά φώτα στο μπροστινό μέρος, φωσφοριζέ γιλέκα και κράνη και άλλα πολλά, όλα σχεδιασμένα για να σε κάνουν ορατό!

Τίποτε όμως δεν συγκρίνεται με το ποδήλατο που λάμπει στο σκοτάδι! Η ανακλαστικότητα του είναι τόσο υψηλή που μαζεύει και επιστρέφει πίσω ακόμη και το ελάχιστο φως που υπάρχει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η τιμή του κυμαίνεται από 700 μέχρι 1700 ευρώ. Τσουχτερή; Σίγουρα, αλλά αν σκεφτείτε πόσα αξίζει η ζωή σας, τα λεφτά αυτά είναι ψίχουλα!

Σύμφωνα με έρευνα που εξέδωσε η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας των ΗΠΑ τον περασμένο χρόνο, οι θάνατοι από δυστυχήματα με ποδήλατο ήταν σε άνοδο σε σχέση με την πτώση που είχαν σημειώσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Δεν ήταν μόνο οι 48.000 ποδηλάτες που είχαν τραυματιστεί σε συγκρούσεις, αλλά και ότι το 30% των θανάτων είχαν σημειωθεί μεταξύ 4 με 8 το βράδυ.

Εσείς θα το αγοράζατε; Παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σας εντυπωσίασε όσο κι εμάς!

[via]

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε