Η Boeing αποκαλύπτει το μεγαλύτερο αεροπλάνο της μέχρι τώρα

Η Boeing αποκαλύπτει το μεγαλύτερο αεροπλάνο της μέχρι τώρα: $ 400 το 777-9X έχει άνοιγμα φτερών τόσο μεγάλο που οι άκρες πρέπει να διπλωθούν, ώστε να μπορεί να χωρέσει σε αεροδρόμια.

Έχει οριστεί να είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο που έχετε δει ποτέ – με ένα τόσο μεγάλο άνοιγμα φτερών που πρέπει να διπλωθεί, ώστε να μπορεί να χωρέσει σε αεροδρόμια.

Το Boeing 777-9X θα είναι το μεγαλύτερο και το πιο αποτελεσματικό δικινητήριο τζετ στον κόσμο, με τις αεροδιαστημικές γιγάντιες απαιτήσεις – του οποίου η παραγωγή θα αρχίσει το 2017.

320 έχουν ήδη παραγγελθεί, λέει η εταιρεία , και θα διαθέτουν μία ευρύτερη καμπίνα και μεγαλύτερα παράθυρα, ακόμη και από το 787 Dreamliner της επιχείρησης.

Το αεροσκάφος θα έχει το ευρύτερο άνοιγμα φτερών από κάθε άλλο αεροσκάφος: 235 πόδια, 5 ίντσες (71,8 μέτρα).

Είναι τόσο μεγάλο, που η Boeing έχει αναπτύξει μεντεσέδες στις άκρες των φτερών του. Οι μεντεσέδες θα διπλώσουν, επιτρέποντας στο αεροπλάνο να μειώσει το άνοιγμα των φτερών του, όταν τρέχει κατά μήκος των διαδρόμων τροχοδρόμησης του αεροδρομίου.

Στο εσωτερικό, το 777-9X θα φιλοξενήσει τουλάχιστον 400 επιβάτες, 34 περισσότερους από τον ανταγωνιστή του, που είναι το A350-1000 Airbus.

Η καμπίνα του 777-9X θα είναι 16 ίντσες (40 εκατοστά) πλατύτερη από την A350-1000, λέει η ​​Boeing , επιτρέποντας την κλίση της πλάτης της θέσης έως 18 ίντσες (46 εκατοστά).
Στις διάφορες αεροπορικές εταιρείες η πλάτη του καθίσματος κυμαίνεται από 17 έως 18,5 ίντσες (43 έως 47 εκατοστά).

Τα παράθυρα του 777-9X θα είναι επίσης 15% μεγαλύτερα από ό, τι των ανταγωνιστικών αεροσκαφών.
Το εργοστάσιο που φτιάχνεται το αεροπλάνο, στο Everett, είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει 25 γήπεδα ποδοσφαίρου μέσα.

«Το εσωτερικό της καμπίνας του 777X είναι εμπνευσμένο από τις ανέσεις του 787 Dreamliner και περιλαμβάνει μεγαλύτερα παράθυρα, μια ευρύτερη καμπίνα, νέος φωτισμό και ενισχυμένη αρχιτεκτονική – τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα σας για μια μοναδική εμπειρία με το 777X.

Το 777X είναι το μέλλον της πτήσης που ξετυλίγεται.
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετάξεις.»

Ανακοινώθηκε σήμερα η ολοκλήρωση της επιχείρησης ορόσημο για τη διαμόρφωση του 777-9, το πρώτο μέλος της οικογένειας του 777X.
Έχει λάβει παραγγελίες και δεσμεύσεις για 320 αεροσκάφη από έξι πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2017.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε τις αεροπορικές εταιρείες και την ομάδα της βιομηχανίας αυτής δίπλα μας και μαζί μας, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο”, δήλωσε ο Bob Feldmann, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του προγράμματος 777X, της Boeing Commercial Airplanes.

«Η ομάδα έχει ακολουθήσει μια πειθαρχημένη διαδικασία για την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων στην παρούσα φάση του προγράμματος.»

Η εταιρεία ορόσημο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των μελετών διαμόρφωσης του εμπορίου που απαιτούνται για την οριστικοποίηση της ικανότητας του αεροπλάνου και τον βασικό σχεδιασμό του. Τα αποτελέσματα των δοκιμών όσον αφορά την αεροδυναμική σήραγγα, την αεροδυναμική απόδοση και τα δομικά φορτία αξιολογούνται επίσης αυστηρά ώστε να εξασφαλίσουν στο αεροπλάνο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.

Αυτό επιτρέπει στην ομάδα του 777X να ξεκινήσει λεπτομερή σχεδιασμό των εξαρτημάτων και άλλων συστημάτων του αεροπλάνου.
Καθώς τα λεπτομερή σχέδια ολοκληρώθηκαν και κυκλοφόρησαν, η παραγωγή μπορεί να αρχίσει.

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1211566.html

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε