Αυτά είναι τα 15 πιο Μοντέρνα Αντικείμενα που μόλις τα δείτε θα Πρέπει να τα Αποκτήσετε!

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες με αντικείμενα καθημερινής χρήσης, αλλά πολύ λίγες είναι αυτές που έχουν ιδιαίτερες και ξεχωριστές σχεδιαστικά ιδέες που θα κλέψουν τη προσοχή σας. Δεν είναι μονάχα ο ασυνήθιστος σχεδιασμός τους που ξεχωρίζει, αλλά και η πρακτικότητα αυτών των αντικειμένων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις καλύτερες σχεδιαστικές ιδέες που κυκλοφορούν αυτή την περιόδο στο διαδίκτυο. Κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα, είναι πράγματι εξαιρετικό!

Αυτό το χαριτωμένο “τέρας” θα κάνει πιο ευχάριστη τη διαδικασία του μαγειρέματος.

Αυτά τα φαναράκια που μοιάζουν με ρακούν και σκιουράκια, εκτός από χαριτωμένα είναι και πρακτικά, καθώς τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια.

Μια μικρή συσκευή που χωράει στη τσέπη σας και ονομάζεται, Printeroid, σας επιτρέπει να εκτυπώσετε φωτογραφίες από το κινητό σας τηλέφωνο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα ρολό με χαρτί ειδικού τύπου με πλάτος 7 εκατοστά και μήκος 10 μέτρα.

Αυτό το διαβατήριο σίγουρα δε το χρειάζονται όλοι, αλλά βρίσκεται στη λίστα μας για τον εκπληκτικό σχεδιασμό του.

Τα παιδιά λατρεύουν να κάθονται στους ώμους των γονιών τους, αλλά συνήθως είναι κουραστικό και άβολο για τους γονείς. Αυτός όμως ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε τα παιδιά σας! Ένα κάθισμα που ασφαλίζει στους ώμους, επιτρέποντας τα χέρια σας να ειναι ελεύθερα.

Ο Merav Eitan και ο Gaston Zahr, από το Ισραήλ, κατασκεύασαν έναν πολύ ιδιόμορφο καναπέ που μοιάζει με τη φωλιά ενός πουλιού. Ο καναπές είναι διαθέσιμος σε τέσσερα μεγέθη που μπορούν να χωρέσουν από 2 έως 16 άτομα.

Ένα ιαπωνικό στούντιο, κατασκεύασε αυτή τη χαριτωμένη αρκούδα που κρατάει τα φεκελάκια τσαγιού. Η πολική αρκούδα κάθεται σε μια στρογγυλή επιφάνεια η οποία χρησιμεύει ως καπάκι για την κούπα και το οποίο διατηρεί ζεστό το ρόφημά σας. Έχει επίσης χώρο για μια-δυο κύβους ζάχαρης ή ένα γλυκό.

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο μαχαίρι, αλλά μόλις πιέσετε το κουμπί στη λαβή του, μετατρέπεται σε μια τοστιέρα που κόβει και τηγανίζει το ψωμί σας. Επιπλέον, μοιάζει σαν φωτόσπαθο από την ταινία “Star Wars“!

Μια πρωτότυπη πετσέτα που φαίνεται να διαστρεβλώνει τον χώρο, κάνοντας το τραπέζι σας να φαίνεται όχι και τόσο τόσο επίπεδο.

Το Mini Power είναι μια συσκευή για όταν χρειαστεί να φορτίσετε το κινητό σας τηλεφωνό ή το τάμπλετ και δεν είστε κοντά σε κάποια ηλεκτρική πρίζα. Το κιτ περιέχει αρκετές μπαταρίες μιας χρήσης που δίνουν στο τηλέφωνό σας τα ανάλογα ποσά ενέργειας.

Αυτό το ρολόι, αντί για δείκτες έχει κυκλικές μεταλλικές ράβδους, που κινούνται σε τροχιά ανάλογα με την ώρα.

Αυτή η παπλωματοθήκη είναι η χαρά του κάθε γονέα. Απλα αγοράστε μαζί και υδατοδιαλυτούς μαρκαδόρους και κηρομπογιές για τα παιδιά σας.

Για όσους λατρεύουν το διάβασμα, αυτά τα φωτιστικά – σελιδοδείκτες είναι απαραίτητο αξεσουάρ.

Πως να πείσετε τα παιδιά σας να δούνε με άλλο μάτι τα λαχανικά; Λοιπόν αυτές οι συσκευές ονομάζονται Open Toys και καρφώνονται στα λαχανικά, μετατρέποντάς τα σε παιχνίδια.

Ακόμα ένα αντικείμενο για τους φανατικούς αναγνώστες: αν το δωμάτιο είναι σκοτεινό και όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται, αλλά εσείς θέλετε πραγματικά να διαβάσετε το βιβλίο σας μέχρι να σας πάρει ο ύπνος, αυτή η λάμπα είναι απαραίτητη.

Πολυθρόνα-ιπποπόταμος του Maximo Riera!

Credits: Bright Side

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε