10 ψάρια που θα σε κάνουν να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ μερικοί άνθρωποι φοβούνται να μπουν μέσα στο νερό!

Αυτά τα ψάρια που πιάστηκαν ή ξεβράστηκαν σε διάφορες ακτές, τρομάζουν κάθε αρχάριο αλλά και έμπειρο ψαρά που υπάρχει εκεί έξω.

Καρχαρίας Goblin

Οι καρχαρίες “Goblin” ζούνε στον βυθό του ωκεανού, έτσι είναι απίθανο να βρεθούν στην επιφάνεια της θάλασσας. Ο συγκεκριμένος πιάστηκε από έναν ψαρά στην Αυστραλία.

Το ψάρι με τα δύο στόματα

Ένας ψαράς στην νότια Αυστραλία ανακάλυψε αυτό το ψάρι με τα δύο στόματα

Νοτιοαμερικάνικο ψάρι Pachu

Αν και η καταγωγή του είναι από την νότια Αμερική, αυτό το ψάρι Pachu βρέθηκε στο Michigan. Είναι πολύ επικίνδυνα και είναι γνωστό ότι δαγκώνουν τους όρχεις εκείνων που εισβάλουν στην περιοχή τους.

Η μέδουσα Lion’s Mane

Οι μέδουσες ξεβράζονται πολύ συχνά στις ακτές, αλλά είναι πολύ σπάνιο να είναι τόσο μεγάλες. Οι Lion’s Mane μέδουσες είναι οι μεγαλύτερες στον κόσμο.

Lancetfish

Τα Lancetfish έχουν για σπίτι τους την ανοιχτή θάλασσα αλλά οι ψαράδες στην βόρεια Καρολίνα κατάφεραν να τα ψαρέψουν. Είναι ένα είδος που λέγεται ότι δεν δαγκώνει τους ανθρώπους.

Megamouth Shark

Αυτός ο τεράστιος καρχαρίας βρέθηκε στις Φιλιππίνες. Όλοι υποθέτουν ότι η  ουρά του πιάστηκε σε δίχτυα ψαράδων και έτσι πέθανε.

Το τέρας του Montauk

Αυτό το νεκρό πλάσμα ξεβράστηκε σε μία ακτή του Montauk, στην Νέα Υόρκη και δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη. Μερικοί εικάζουν ότι είναι το παραμορφωμένο σώμα ενός ρακούν.

Το γιγάντιο νερόφιδο

Το νερόφιδο είναι ένας τύπος-φιδιού και τις περισσότερες φορές περνάει την ώρα του κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Είναι ένα σπάνιο θέαμα, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια έχουν θεαθεί αρκετά να κείτονται στις ακτές.

Ο προϊστορικός Καρχαρίας Frill

Αυτός ο προϊστορικός καρχαρίας πιάστηκε κοντά στην Αυστραλία.

Εξωγήινοι Αστερίες

Ένας ψαράς στην Σιγκαπούρη έβγαλε από τα βάθη του ωκεανού έναν σωρό από αυτούς τους εξωγήινους αστερίες .

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα