Υποκλίνεται το διαδίκτυο: Πατέρας στέλνει οργισμένο μήνυμα όταν κανείς τον 6χρονο γιο του με αυτισμό σε γενέθλια

Τον θαυμασμό της πλειοψηφίας του διαδικτύου κέρδισε ένας πατέρας μετά την απόφαση να στείλει ένα οργισμένο μήνυμα μέσω του Facebook σε όλους όσους δεν καλούν τον γιο του σε γενέθλια.

Το οργισμένο μήνυμα του πατέρα

Ο Shane Stephenson αποκάλυψε πως ο 6χρονος γιος του Reilly δεν έχει παρευρεθεί ποτέ και σε κανένα πάρτι και κατηγόρησε τους φίλους του ότι δεν κατανοούν την κατάστασή του.

Το οργισμένο του μήνυμα, στο οποίο ο Shane δηλώνει ότι “ο Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα,” έχει γίνει viral στο Twitter από τότε που το μοιράστηκε η σύζυγός του Christine.

Η ανάρτηση της μητέρας

Η ανάρτηση της μητέρας – στην οποία έγραψε από πάνω «το μήνυμα του συζύγου μου στους φίλους του έχει ραγίσει την καρδιά μου» – έχει ήδη λάβει πάνω από 5.000 Likes και 2.000 κοινοποιήσεις.

Το μήνυμα του οργισμένου πατέρα έλεγε: “Συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό και με ενοχλεί αλλά πάρτε το όπως θέλετε ή αγνοείστε το. Ο γιος μου Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα. Είναι 6 ετών και οι υποτιθέμενοι φίλοι μου που έχουν παιδιά κάνουν παιδικά πάρτι. Όμως, κανένας δεν τον έχει καλέσει, μα κανένας… Σκεφτείτε το λίγο, ξέρετε πόσο άσχημο είναι αυτό;”

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”