«Βόμβα» από Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε από τον Δάνη Κατρανίδη!

Πριν λίγο καιρό η Μίρκα Παπακωσταντίνου με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον επίσης ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη στην εκπομπή «Τετ – α – Τετ», του Τάσου Τρύφωνος. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Οι αποκαλύψεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Κάναμε παρέα με τον Δάνη πάρα πολύ. Ανταλλάσσαμε απόψεις για τα άλλα φλερτ. Κούκλος. Περνούσαμε και περισσότερες ώρες μαζί χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό. Κάποια στιγμή εκείνος έφυγε με κάποιον θίασο και νιώθοντας την έλλειψη,

θυμάμαι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα χορευτικά που σταματάνε όλοι γύρω και είναι δύο πλάσματα και κοιτιούνται.

Έτσι συνέβη όταν γύρισε από την περιοδεία. Ήταν υπέροχο και από τότε συνεχίστηκε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Μετά παντρευτήκαμε και χωρίσαμε, αργήσαμε να πάρουμε διαζύγιο.

Χωρίσαμε γιατί ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Η σχέση μας συνέχιζε, δεν ήταν ερωτική. Ο Δάνης έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Μου τις κληρονόμησε γιατί όταν χώριζαν με έπαιρναν τηλέφωνο», είπε η χαρακτηριστικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”