Βίαιος παππούς κακοποιούσε χρόνια την εγγονή του και η κοπέλα έφτασε να ζυγίζει 16 κιλά

Μια γυναίκα από την Ιαπωνία λέει ότι κακοποιούνταν για χρόνια από τον παππού της και τώρα μοιράζεται φωτογραφίες της από τότε που ζύγιζε μόλις 16,8 κιλά.

Σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο Twitter, αποκάλυψε πως ο παππούς της δεν της έδινε φαγητό και την κακοποιούσε σωματικά όταν την έπιανε να τρώει.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε λίγο πριν νοσηλευτεί πριν από δέκα χρόνια, δείχνουν τη γυναίκα από το Κιότο να φαίνεται υπερβολικά λεπτή με τα κόκαλά της να προεξέχουν από το δέρμα της.

Η γυναίκα περιέγραψε πως, όταν ζούσε υπό την προστασία του παππού της πριν από δέκα χρόνια, ο ηλικιωμένος την κακοποιούσε επανειλημμένα.

Ισχυρίστηκε σε μία δημοσίευση στο Twitter ότι ο βίαιος παππούς της «απαγόρευε να τρώει» και πως τη «χτυπούσε στην κοιλιά» ή την ωθούσε να φτύσει το φαγητό της όταν την έπιανε να τρώει κρυφά.

Η σωματική κακοποίηση, όπως είπε, της προκαλούσε εμετό.

Η κοπέλα κατέληξε να ζυγίζει μόλις 16,8 κιλά.

Στις δημοσιεύσεις της στα social media παρότρυνε όσους πάσχουν από παρόμοιες καταστάσεις ή διατροφικές διαταραχές να μην περιμένουν, λέγοντας ότι πρέπει να «ζητήσουν βοήθεια πριν να είναι πολύ αργά».

Όταν τελικά διασώθηκε, οι ειδικοί της είπαν ότι ήταν μόλις «δέκα λεπτά πριν από το θάνατο».

Τώρα, δέκα χρόνια αργότερα λέει ότι έχει ανακάμψει από τη δοκιμασία της και έχει ένα υγιές βάρος.

Η γυναίκα δεν έχει αποκαλύψει εάν έχουν κατατεθεί κατηγορίες εναντίον του παππού της ή άλλων μελών της οικογένειάς της.

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”