Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η κόρη του γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια

Δείτε τις φωτογραφίες του ηθοποιου με τη Δέσποινα Μαραγκουδάκη και την κόρη τους, από το παιδικό πάρτι που της ετοίμασαν

Ενός έτους έγινε η κόρη του Βασίλη Χαλακατεβάκη και έκανε τα πρώτα της γενέθλια. Πρόκειται για τη μοναχοκόρη του, την οποία απέκτησε με την Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Οι δύο γονείς ετοίμασαν ένα πάρτι για την κόρη τους και τα στιγμιότυπα μοιράστηκε ο ηθοποιός, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Δευτέρας 1η Αυγούστου, ο «Πουλόπουλος» από το «Καφέ της Χαράς» ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι, δείχνοντας, μεταξύ άλλων και την ιδιαίτερη τούρτα που επέλεξαν για την Άρτεμις- Αγγελική.

«Ένα χρόνο μας φορτώνει αγάπη και ευτυχία. Να έχεις πάντα υγεία και να είσαι έτσι χαμογελαστή και χαρούμενη όλη σου τη ζωή σε αγαπάμε..», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είχε μιλήσει για τη Δέσποινα Μαραγκουδάκη, το παιδί τους, αλλά και την περιπέτεια με την υγεία του. Πιο αναλυτικά, είχε πει:

«Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς, επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μία αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά».

«Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος, πάντα αυτό το πράγμα σε ακολουθεί. Όσο αισιόδοξος και να είσαι. Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι. Δεν λέω ότι δεν περνάει από το μυαλό μου, πάντα υπάρχει αυτό, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να είμαι ώριμος και να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία», πρόσθεσε τέλος.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”