Ζευγάρι άφησε πίσω την πολύβουη ζωή στη πόλη και επέλεξε την Ορεινή Κτηνοτροφία στο χωριό

Βάλτος: Ο άντρας της ιστορίας μας επέλεξε μια διαφορετική ποιότητα ζωής. Την εποχή που όλοι έρχονται στις μεγαλουπόλεις για να ζήσουν και να εργαστούν, εκείνος αποφάσισε να αποσυρθεί στην ερημιά και μακριά από την κοινωνική ζωή και τον κόσμο και να ζήσει μια ήσυχη ερημίτικη ζωή ακολουθώντας τα χνάρια του παππού του.

Βάλτος: Η επιλογή της ορεινής κτηνοτροφίας

Ο Παναγιώτης από αγάπη στον τόπο καταγωγής του παππού του, επέστρεψε με την σύντροφό του, πίσω στην έρημη Γη που τον γέννησε. Αυτός και το κοπάδι του, δίνουν ακόμη ζωντάνια στις άλλοτε γνωστές διαδρομές του ηρωικού Βάλτου! Η ομάδα εθελοντών της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ με έδρα το Αγρίνιο τον συνάντησε στο ερημικό του σπιτάκι, όπου μιλάει για την επιλογή του να απολαμβάνει τη μοναξιά της ερημιάς ως τα βαθιά του γεράματα_ και μας μεταφέρει τους προβληματισμούς του για την ερημοποίηση της πατρίδας και την ανάγκη ενδυνάμωσης και υποστήριξης της ορεινής κτηνοτροφίας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”