Τσιφτετέλι κόλαση: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της “ζάλισε” τους τηλεθεατές όταν σηκώθηκε να χορέψει!

Χαμό προκάλεσε η Χριστιάνα Μούσση με την εκρηκτική της παρουσία se παλαιότερη εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα, με ορθάνοιχτο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Η Χριστιάνα, μάλιστα, σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δείτε το καυτό τσιφτετέλι στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Ράγισε» το μπαγλαμαδάκι: Το κολασμένο τσιφτετέλι που… άναψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όλο το πλατό
«Κόλαση» ήταν το τσιφτετέλι, το οποίο είδαμε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καταφέρνοντας να «ανάψει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς και ολόκληρο το πλατό.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής τρελαίνεται από τον χορό γυναίκας, κάτι που είχε συμβεί με μια εντυπωσιακή γυναίκα, με τη Μαριλένα Ράδου να τον… παρασέρνει στην αμαρτία και τους δύο μαζί να βάζουν «φωτιά» στην πίστα της εκπομπής.

Οι δύο συνάδελφοι χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ραγίζει απόψε η καρδιά», με το… μπαγλαμαδάκι μάλλον να είναι αυτό που «ράγισε» από τον φοβερό τους χορό και τον Παπαδόπουλο να μην κρύβει για ακόμη μια φορά το θαυμασμό του στις ικανότητες κάποιας καλεσμένης του.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”