«Τρελός» οδηγός λεωφορείου μαγεύει με τις χορευτικές του ικανότητες και αποθεώνεται από ντόπιους στη Ρόδο

Παντελής Κατσούδας: Ο οδηγός που ξέρει όλη η τοπική κοινωνία της Ρόδου είναι γνωστός όχι μόνο επειδή μεταφέρει καθημερινά τους επιβάτες στο δρομολόγιό του, αλλά και επειδή προσφέρει ψυχαγωγία με τον δικό του τρόπο. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok έχει γίνει viral και οι χρήστες σχολιάζουν την ενέργεια και την όρεξη του άντρα αυτού.

Το TikTok αποθεώνει τον χορευτή οδηγό της Ρόδου

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που έκανε εκατοντάδες χιλιάδες views στην πλατφόρμα, ενώ ο κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί, εκείνος έχει βάλει τέρμα λαϊκή μουσική και… λικνίζεται προς τέρψιν του κοινού, το οποίο τον αποθεώνει. Φυσικά και ο ίδιος ο οδηγός του λεωφορείου που πηγαίνει προς το Φαληράκι γελάει δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή.Από τα σχόλια του βίντεο φαίνεται πως ο οδηγός είναι γνωστός στην περιοχή καθώς γράφουν «μεγάλη μορφή» δείχνοντας πως ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου είναι χρόνια γνωστός στο νησί.

O Παντελής Κατσούδας, οδηγός λεωφορείου στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, δεν εκτελεί απλά χρέη οδηγού στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών για να μεταφέρει εδώ και χρόνια τους δεκάδες επιβάτες καθημερινά, αλλά τους παρέχει και στιγμές ψυχαγωγίας, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που με τις χορευτικές του ικανότητες και απρόσμενα mini show στη στάση του λεωφορείου πριν ξεκινήσει για το καθιερωμένο δρομολόγιο, γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@ellie.b_03Μόνο στη Ρόδο αυτά♬ πρωτότυπος ήχος – Elisavet

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”