Τον έστειλε σπίτι του: Η Αυστρία έκανε πακέτο στην Τουρκία, Τούρκο που παρενόχλησε κοπέλα

Η στιγμή που ένας νεαρός Τούρκος που ζούσε στην Αυστρία απελάθηκε όταν παρενόχλησε σεξουαλικά μια κοπέλα και είχε το θράσος να το δημοσιεύσει και στο κανάλι του στο YouTube.

Τι συνέβη στον νεαρό από την Τουρκία

Ο νεαρός Μεσούτ Τζαν Εράι είναι Τούρκος YouTuber ο όποιος ζούσε στην Αυστρία μαζί με την οικογένειά του. Αλλά είχε την αγένεια να παρενοχλήσει δημόσια μία κοπέλα τουρίστρια από την Ασία και να την προσβάλει στα τούρκικα ξέροντας ότι αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα και απλά χαμογελούσε. Είχε όμως και την ανοησία ο ίδιος να αναρτήσει το βίντεο νομίζοντας πως έκανε κάτι έξυπνο. Της έλεγε στα τούρκικα πως ¨Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι ; Έχει οικογένειες εδώ¨ κ.α…..

Kadınlara karşı tavırları ve taciz içeren röportajlarıyla tepki çeken Mesut Can Eray, Almanya’dan sınır dışı edilmiş.

Günün en güzel haberi 😁😁 pic.twitter.com/OR2oHiVKng

— Sisyphos (@GnSisyphos) September 9, 2022

Η Αυστρία ως σοβαρό κράτος τον συνέλαβε και τον απέλασε. Έτσι αυτή τη στιγμή η μεν οικογένεια του ζει κανονικά στην Αυστρία αλλά ο ίδιος στάλθηκε ¨πακέτο¨ στα ανατολικά της Ελλάδας. Έτσι αντιδρούν τα σοβαρά κράτη. Ο ίδιος στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω μεταξύ άλλων λέει και τα εξής: “Ήρθα στην Τουρκία γιατί απελάθηκα από την Αυστρία. Μου πήραν το διαβατήριο πήραν τα πάντα. Από εδώ δεν μπορώ να βγω στο εξωτερικό. Η οικογένειά μου εκεί είναι αλλά λόγω του περιστατικού πλέον δεν μπορώ να βγω έξω. Για αυτό το λόγο πλέον είμαι εδώ είμαι στην Τουρκία. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ήταν γραφτό να γίνει.”

Ήταν γραφτό λέει… Ε αν φέρεσαι σαν Κρομανιόν ναι είναι …. Και συγγνώμη δεν ζήτησε ούτε τώρα… Σκεφτείτε λέει να στέλναμε πακέτο κι εμείς κανέναν από τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη… Και αυτό είναι αποτροπή, όχι μόνον τα Ραφάλ…

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”