Το σούπερ μάρκετ που σαρώνει: Ο Σωτήρης Πούλος γέμισε με ελληνικά προϊόντα την Φρανκφούρτη

Σωτήρης Πούλος: Ο Έλληνας καταστηματάρχης ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη. Ο ίδιος άνοιξε ένα σούπερ μάρκετ που εξασφαλίζει ελληνικά προϊόντα στους κατοίκους της περιοχής του και ήδη η ιδέα του έχει γίνει ανάρπαστη και οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν ενθουσιαστεί.

Σωτήρης Πούλος: Το ελληνικό σούπερ μάρκετ στη Γερμανία

Ένα σούπερ μάρκετ που προσφέρει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα άνοιξε στη Γερμανία, στην περιοχή της Φραγκφούρτης. Ο ομογενής Σωτήρης Πούλος είναι ο δημιουργός του Griechischer Top Markt, της πρώτης ελληνικής υπεραγοράς στη Γερμανία, από την οποία οι καταναλωτές μπορούν προμηθευτούν περισσότερα από 1.800 ελληνικά προϊόντα! Ο Σωτήρης Πούλος –με πτυχίο στα οικονομικά και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων- ανήκει στους Έλληνες που «ταΐζουν» την Κεντρική Ευρώπη ασκώντας παράλληλα ένα είδος «διπλωματίας» αφού κατά κάποιο τρόπο διαδίδει τον διατροφικό πλούτο της χώρας μας.

Μιλώντας στο Economistas.gr, σημειώνει ότι: «Φέραμε κωδικούς που δεν είχαν εισαχθεί μέχρι τώρα στη γερμανική αγορά» διευκρινίζοντας πως «το πελατολόγιο μας δεν είναι μόνο Έλληνες αλλά και Γερμανοί, Τούρκοι και άλλες εθνικότητες που προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα».

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”