«Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο» -Η 5χρονη από τη Νιγηρία με το αγγελικό πρόσωπο

Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο: Το 5χρονο κοριτσάκι από τη Νιγηρία έχει δύο αδερφές με τις οποίες φωτογραφίζονται συχνά. Η μικρούλα κέρδισε επάξια τον τίτλο του ωραιότερου κοριτσιού του κόσμου, το πρόσωπό της είναι αγγελικό και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο: Η 5χρονη με το αγγελικό πρόσωπο

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ανθρώπινη ομορφιά. Την εξωτερική κυρίως, αλλά και την εσωτερική.Αυτό συνέβη και με μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.Ένα 5χρονο κορίτσι πήρε τον τίτλο του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο», όταν ένας φωτογράφος ανέβασε μερικές λήψεις στο Instagram.Το κοριτσάκι ονομάζεται Jare και είναι από την Νιγηρία. Ο φωτογράφος Mofe Bamuyiwa τράβηξε τις φωτογραφίες της μικρής, η οποία κάθετε με το φόρεμά της σε ένα μονόχρωμο φόντο, έχει μεγάλα εκφραστικά μάτια και απαλό σκούρο δέρμα.

Τα μαλλιά της είναι εντυπωσιακά όπως και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.Ο φωτογράφος έγραψε στη λεζάντα: «Το μόνο που βλέπω είναι μια ισχυρή γυναίκα. Είδα την αποκάλυψη».

Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο: Φωτογραφίες της 5χρονης

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”